Κολυμβητικοί αγώνες στην Πάρο

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου “ΝΑΪΑΣ” με αφορμή την ολοκλήρωση του θερινού προγράμματος του τμήματος Κολύμβησης διοργάνωσε Κολυμβητικούς Αγώνες. Κύριος στόχος των αγώνων είναι οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ομίλου να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα των καλοκαιρινών τους προπονήσεων.

Οι αγώνες έλαβαν τοπικό χαρακτήρα με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του ΑΟΠ και του ΝΟΠ. Δεδομένης της έλλειψης Κολυμβητηρίου, οι αγώνες διεξήχθησαν στη πισίνα του Santa Maria Surfing Beach στη Νάουσα - περιοχή Σαντα Μαρια, Αλυκή.

Συνολικά στη διοργάνωση έλαβαν μέρος πάνω από 110 αθλητές. Τα παιδιά ηλικίας από 3 έως 8 χρονών συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης χωρίς κατάταξη ενώ τα παιδιά ηλικίας από 8 έως 15 χρονών συμμετείχαν σε αγώνες με κατάταξη.

Για την λειτουργία του τμήματος Κολύμβησης και για την επιτυχημένη διοργάνωση των Κολυμβητικών Αγώνων η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην προσπάθειά αυτή και έφερες εις πέρας ένα δύσκολο έργο.