Δύο νέα πανιά απέκτησε το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Σύρου

  • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2018 - 15:06

Παρελήφθησαν από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, τα δύο προπονητικά πανιά της κατηγορίας σκαφών Laser 4.7 τα οποία προσέφερε η επιχείρηση ONO Concept. Η κίνηση των ιδιοκτητών της επιχείρησης η οποία σημειωτέον έγινε μετά από δική τους πρωτοβουλία, δίνει την ευκαιρία στους ιστιοπλόους μας να προπονούνται με καλύτερης ποιότητας υλικά από τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει στην ορθότερη ανάπτυξη των ιστιοπλοϊκών ικανοτήτων τους!

Οι οικονομικές δυσκολίες ακόμα και για τη διατήρηση της «ύπαρξής» τους, τις οποίες αντιμετωπίζουν τα περισσότερα αθλητικά σωματεία, μετριάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο, από τέτοιες λαμπρές ενέργειες.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει συμβάλει στις εκδηλώσεις του Ν.Ο.Σ. και κατά το παρελθόν διαθέτοντας τον χώρο του καταστήματος για εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου και ιδιαίτερα το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΟΝΟ Concept και ελπίζουν η συγκεκριμένη δωρεά και η υποστήριξή τους να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επιχειρηματίες του νησιού μας!

Ετικέτες: