Λειτουργία θερινών τμημάτων κολύμβησης από τον Ν.Ο. Σύρου

  • Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019 - 13:23

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, ανακοινώνει την έναρξη των θερινών τμημάτων Κολύμβησης για την περίοδο Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2019.  Θα λειτουργήσουν οργανωμένα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης ή συνέχισης σε αγωνιστικό / προ-αγωνιστικό επίπεδο όπως περιγράφονται παρακάτω:

  • Kids Swimming (ηλικιακή ομάδα 5-9 ετών)

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκμάθηση της κολύμβησης για τα αρχάρια παιδιά ή τη βελτίωση της κολυμβητικής ικανότητας για τα παιδιά που γνωρίζουν κολύμβηση. Επίσης εμπεριέχει ποικιλία παιχνιδιών μέσα στο νερό. Δραστηριότητες εντός του Κολυμβητηρίου και των εγκαταστάσεων του ΝΟΣ.

  • Junior Swimming 10+ (ηλικιακή ομάδα 10-13)

To πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση της κολυμβητικής ικανότητας σε προ-αγωνιστικό και αγωνιστικό επίπεδο. Δραστηριότητες εντός του κολυμβητηρίου και των εγκαταστάσεων του ΝΟΣ.

  • U16 Swimming (ηλικιακή ομάδα 14-16).

Στην ηλικιακή κατηγορία της αγωνιστικής ετοιμότητας, τα προγράμματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής και τις ανάγκες των αθλητών του ΝΟΣ.

  • Open Swimming (ηλικιακή ομάδα 16+)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή να συντηρήσουν την κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα στο άθλημα της κολύμβησης, και είναι ιδανικό για την προετοιμασία αθλητών σε αγώνες Κολύμβησης< Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης, Τριάθλου & Aquathlon.

Όλα τα προγράμματα θα υποστηρίζονται από ειδικούς του χώρου και πέραν της αθλητικής προετοιμασίας θα περιλαμβάνουν ειδικές διαλέξεις και ενημερώσεις με σχετικά θέματα για γονείς και αθλητές από επώνυμους αθλητές, επιστήμονες κλπ, και τέλος η δυνατότητα συμμετοχής ως σε αγώνες ως αθλητές όπου και όταν είναι εφικτό ή και εθελοντές με στόχο πάντα να καλλιεργείται το αθλητικό ιδεώδες.

 

Οι ώρες λειτουργίας των τμημάτων θα είναι Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή  16.30-19.30. Οι ώρες ενδέχεται να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις των τμημάτων.

 

Στα τμήματα απασχολούνται απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, εξειδικευμένοι στη κολύμβηση, πλήρως αδειοδοτημένοι από τη ΓΓΑ για την άσκηση του επαγγέλματος Προπονητή Κολύμβησης, με πτυχία ναυαγοσωστικής και με σημαντική εμπειρία σε θερινά προγράμματα, διαχείριση ανηλίκων, ένταξη ΑμΕΑ, και με ικανότητες αθλητικής & παιδικής ψυχολογίας και αγωνιστική προετοιμασίας.

 

Η έναρξη των τμημάτων και η γνωριμία με τις τεχνικές και διοικητικές ομάδες θα είναι την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, 15.30 και Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, 14.00 στο κολυμβητήριο του ΑΚΔΕ.

 

Για Πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση swimming@nosyrou.gr ή στα τηλέφωνα  της Γραμματείας του Ν.Ο. Σύρου 6982555707 & 22810-88666

 

Προπονήτριες Κολύμβησης:

  • Κανακάρη Ελπίδα 6981733844
  • Κούτρα Βαρβάρα 6981800632