"Βικέλεια 2019"

  • Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2019 - 14:07

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (ΝΟΣ)  και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ), με                     συν-διοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης προκηρύσσουν και διοργανώνουν Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης με τη επωνυμία "ΒΙΚΕΛΕΙΑ  2019".

Οι αγώνες περιλαμβάνουν  το σύνολο των ηλικιακών κατηγοριών : αγόρια / κορίτσια  από εννέα  (9) ετών και άνω.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του νησιού μας,  το Σάββατο  31η  Αυγούστου και την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη  2019.

Ως αναγκαίες προϋποθέσεις συμμετοχής ομίλων - αθλητών στους Κολυμβητικούς Αγώνες ‘’ΒΙΚΕΛΕΙΑ 2019’’ ορίζονται τα  εξής και σύμφωνα με υφιστάμενη εγκύκλιο της ΚΟΕ

1α. Κάθε αθλητικό  Σωματείο – Όμιλος που θα δηλώσει  συμμετοχή, θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος της Κ.Ο.Ε. και θα πρέπει να διαθέτει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α για το Άθλημα της Κολύμβησης.

1β. Όλοι οι αθλητές προκειμένου να έχουν έγκυρη συμμετοχή στους αγώνες θα πρέπει να είναι κάτοχοι: 

  1. Αγωνιστικού δελτίου ΚΟΕ
  2. Κάρτας υγείας αθλητή ΚΟΕ
  3. Κάρτα διαπίστευσης ΚΟΕ

1γ. Οι δηλωθέντες Προπονητές /τριες κάθε Σωματείου - Ομίλου  θα πρέπει, είτε να διαθέτουν πτυχίο της ΓΓΑ με ειδικότητα  Κολύμβησης, είτε να είναι Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα Κολύμβησης.

1δ. Οι Προπονητές των αθλητικών Σωματείων – Ομίλων που θα συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή κολύμβησης, καθώς και την κάρτα προπονητή του αθλήματος.

Η σχετική προκήρυξη των αγώνων έχει εγκριθεί από την Κ.Ο.Ε και έχει αναρτηθεί στο site του Ν.Ο. Σύρου: www.nosyrou.gr

 

Προβλέπεται από τον Ν.Ο. Σύρου κατόπιν δηλώσεων ενδιαφέροντος να πραγματοποιηθούν εκτός της επικείμενης προκήρυξης των αγώνων κούρσες 800μ και 1500μ ελεύθερο για κατηγορίες Master 25(+) ανδρών – γυναικών (με ή όχι δελτίο ΚΟΕ)