Διεθνές Τουρνουά Παράκτιας Αλιείας με φελλό

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει Διεθνές Τουρνουά Παράκτιας Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις στο Λιμάνι της Ερμούπολης  το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο λιμάνι της Ερμούπολης. .

 

Η διάρκεια του κάθε αγώνα είναι 3,5 ώρες:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 16:30 – 20:00

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 08:00 – 11:30

 

Το ζύγισμα θα γίνεται στο χώρο του αγώνα. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες των αγώνων από τον Όμιλο της Σύρου.

Υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής € 10,00 ανά αθλητή για κάθε αγώνα (σύνολο κόστους και των δύο αγώνων 20,00€) που είναι απολύτως ανταποδοτικό των αναγκών της διοργάνωσης. Του χρηματικού αντίτιμου, απαλλάσσονται όλοι οι νέοι και οι νέες κάτω των 16 ετών.

Ο αγώνας θα είναι ατομικός και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες  συλλόγων με αθλητικό δελτίο της ΕΟΥΔΑ.  

Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως, τα αθλητικά δελτία ανανεώνονται κάθε έτος και προκειμένου για να είναι ενεργά και έγκυρα, θα πρέπει να συνοδεύονται από την κάρτα υγείας αθλητή. Θα προσκομίζεται στη γραμματεία του αγώνα μαζί με την Κάρτα Υγείας Αθλητή και Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας.

Επίσης από την πλευρά του ο διοργανωτής Ναυτικός Όμιλος Σύρου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως θα υπάρξει και κατηγορία OPEN για κάθε φίλο ή φίλη της αλιείας, για την διάδοση του αθλήματος στην αγωνιστική του μορφή.  

Για αυτή την κατηγορία θα προσκομίζεται Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας Αθλητή (σε περίπτωση ανήλικου αθλητή από 10 έως 18 ετών την υπεύθυνη δήλωση υπογράφει ο κηδεμόνας του αθλητή).

Από εκεί και πέρα οι πρώτοι είκοσι (20) συμμετέχοντες στους αγώνες, κάτοχοι αγωνιστικού δελτίου ΕΟΥΔΑ – Κάρτα Υγείας Αθλητή και θα έχουν δωρεάν διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο.  Απαραίτητη προϋπόθεση η καταβολή του παραβόλου του αγώνα (10,00€ + 10,00€ ήτοι σύνολο κατάθεσης 20,00€) .

Εφόσον συμπληρωθούν οι πρώτες 20 συμμετοχές το κόστος διαμονής θα είναι 15,00€ την ημέρα  σε δίκλινο δωμάτιο στην παραλία της Ερμούπολης.

Για την μετακίνηση των αθλητών και εφόσον έχει γίνει έγκριση της συμμετοχής (κατάθεση παραβόλου), ο Ν.Ο. Σύρου εξασφάλισε με την ακτοπλοϊκή εταιρία  Blue Star Ferries ή HELLENIC SEA WAYS με το πλοίο από ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΥΡΟ- ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% για τους αθλητές-συνοδούς- γονείς και φίλους των ομίλων και 50% στα Ι.Χ οχήματα.

Η ίδια έκπτωση εξασφαλίστηκε και για τους αθλητές που θα μετακινηθούν από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Στον αγώνα θα παρευρίσκεται ιατρός για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών.

Ο παραπάνω αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφάλειας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες μέχρι και τη Δευτέρα 14 οκτωβρίου στις 2, στα γραφεία του Ν.Ο. Σύρου (δίπλα στο Λιμεναρχείο) ή στο email: contact@nosyrou.gr