Προπονητής Κάνοε Καγιάκ και Sup Γ΄ Κατηγορίας ο Κοσμάς Ρούσσος

  • Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 23 Ιαν. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Κοσμάς Ρούσσος παρακολούθησε τη σχολή προπονητών Κανόε Καγιάκ και Sup Γ’ κατηγορίας της Γ.Γ.Α. και μαζί με ακόμη 47 συνυποψήφιους του κατάφεραν να πάρουν το δίπλωμα προπονητή. Έτσι ακόμη ένα μέλος του Ν.Ο. Σύρου καταφέρνει να πάρει δίπλωμα προπονητή και με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει το Κοσμά Ρούσσο για την επιτυχία του αυτή.  

 

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου

Η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα των επιτυχόντων-αποτυχόντων της Σχολής Προπονητών Κάνοε Καγιάκ και Sup Γ΄ Κατηγορίας (ΦΕΚ 2670/Β΄/31-Ο7-2017) που διεξήχθη στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση των επαναληπτικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο  07 Δεκεμβρίου 2019.

Ανάμεσα στους 48 επιτυχόντες της Σχολής Προπονητών Κάνοε  Καγιάκ και Sup Γ΄ Κατηγορίας της ΓΓΑ ήταν και ο δικός μας ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΟΣΜΑΣ του Νικολάου, που είναι πλέον κάτοχος διπλώματος προπονητή SUP.

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας τον συγχαίρει και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην πορεία του από την θέση του προπονητή πλέον.