Πρωταθλήτρια στα Laser η Ελένη Καλακώνα του Ν.Ο. Πάρου

Η Ελένη Καλακώνα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρι Ελλάδος στην κατηγορία Ilca 4 (Laser). Οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν στο Αίγιο, με την 16χρονη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου

Η Ελένη Καλακώνα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Ilca 4 (Laser). Οι αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν στο Αίγιο, με τη 16χρονη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου:

«Υπάρχει και αυτή η Πάρος.
Η Πάρος στην κορυφή.
Η Μαρία – Ελένη Καλακώνα, πρωταθλήτρια Ελλάδος.
Για άλλη μια φορά η Μαρία – Ελένη Καλακώνα σήκωσε ψηλά την Πάρο, κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην κατηγορία ilca 4 (laser), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Αίγιο από 5-9 Σεπτεμβρίου.
Η 16χρονη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου μετά από 9 συγκλονιστικές ιστιοδρομίες, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των αθλητριών , όλων των Ναυτικών Ομίλων.
Το κορίτσι "φαινόμενο" μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους και έδωσε δύναμη σε όλους μας για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον Όμιλο.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου ανακηρύχθηκε και πολυνίκης όμιλος, αφού όλοι οι αθλητές μας είχαν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν διακρίσεις στην πρώτη δεκάδα.
ΜΠΡΑΒΟ στην Μαρία-Ελένη, στην Μαριτίνα, στην Θεοδώρα, στην Χριστίνα στην Μιχαέλα και στον Γιώργο, τον Σωτήρη, τον Μανώλη, τον Θοδωρή, τον Γιάννο και τον Βαγγέλη.
Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια των παιδιών, την Σταυρούλα Θεοχάρη».

 

Ετικέτες: