Ο Γ. Βρούτσης στην Άνδρο για τον 56ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Ιωάννης Β. Γουλανδρής»

  • Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:31

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, θα βρίσκεται στο νησί της Άνδρου για να παραστεί στον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής», που διοργανώνεται για 56η χρονιά από τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, ο οποίος έχει τόσο σημαντική προσφορά στον Αθλητισμό της Πατρίδας μας.

Στην Ιστιοδρομία για την Άνδρο συμμετέχουν 17 ιστιοφόρα, που επανδρώνονται από τα καλύτερα πληρώματα του ελληνικού στόλου της ανοιχτής θάλασσας. Όλοι τους έμπειροι ιστιοπλόοι, ολυμπιακών κατηγοριών και «ανοικτοθαλασσίτες».

Σημειώνεται, ότι ο κ. Βρούτσης θα είναι ο πρώτος Υπουργός Αθλητισμού της Χώρας –και μάλιστα Κυκλαδίτης- που θα παραστεί στο συγκεκριμένο γεγονός, ενώ στο τέλος της ημέρας (2.09.2023) θα πραγματοποιήσει τις απονομές των νικητών της Ιστιοδρομίας Βουλιαγμένη – Άνδρος, καθώς και της Παράκτιας Ιστιοδρομίας μέχρι τη Χώρα της Άνδρου.

Η αυλαία του 56ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» θα πέσει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των τελευταίων Ιστιοδρομιών.