Η νέα Διοίκηση του Φιλωτίου έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός νέου αθλητικού χώρου στο ορεινό χωριό

Ενωμένοι για την υλοποίηση του... ονείρου

  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιουν. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Γιώργος Βασιλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του Φιλωτίου και με "συμπαίκτες" το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δείχνει έτοιμος να σηκώσει το βάρος μιας ομάδας που κάθε χρόνο έχει στόχους και όνειρα. Η ομάδα της Νάξου αν εξαιρέσουμε την φετινή σχετικά άσχημη χρονιά τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανταγωνιστική και μάλιστα έκανε αρκετές ζημιές στα θεωρητικά φαβορί και που διεκδικούσαν των τίτλο. Ο Σύλλογος με την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου γυρνά.. σελίδα και πλέον τίθενται νέοι στόχοι.

Νέος μεγάλος στόχος της διοίκησης του Φιλωτίου δεν είναι άλλος από τη δημιουργία νέου Αθλητικού Κέντρου στο Φιλώτι, ώστε όλα τα τμήματα της ομάδας να έχουν μία μόνιμη εγκατάσταση. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως το Φιλώτι εκτός από ομάδα ποδοσφαίρου διαθέτει και τμήματα στίβου και το ΔΑΚ Νάξου απέχει πολλά χιλιόμετρα.

Αυτό φαίνεται και μέσα από τα γραφόμενα στην επίσημη σελίδα της ομάδας όπου μία ανάρτηση αναφερόταν στην αναγκαιότητα κατασκευής νέας αθλητικής εγκατάστασης. "

 «Επιτακτική ανάγκη η δημιουργία αθλητικού κέντρου στο χωριό μας, εφάμιλλο της αξίας των Φιλωτιτών αθλητών, που διαχρονικά έχουν φέρει πολλά μετάλλια από Πανελλήνιους και Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες», έγραψαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. 

Ετικέτες: