Στην Σαντορίνη κλείνουν οι προπονήσεις των μικτών

  • Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2017 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την τελευταία προπόνηση – προεπιλογή ενόψει καλοκαιρινών διακοπών θα πραγματοποιήσει στη Σαντορίνη ο Ενωσιακός προπονητής Γιώργος Μοστράτος.

Ο κ. Μοστράτος, με την στήριξη της ΕΠΣΚ ακολουθεί το πρόγραμμα που έχει καταθέσει και συνεχίζει να παρακολουθεί παιδιά από όλα τα νησιά, σε μία προεπιλογή αξιοκρατική που μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξαναδεί σε επίπεδο Μικτών.

Στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο (21-22 Ιουλίου), θα λάβουν μέρος 32 παιδιά από τις ακαδημίες του νησιού.

Την Παρασκευή 21/7, στις 19:00 στο Γήπεδο Καμαρίου θα προπονηθούν 19 παιδιά της Κ14, ενώ την επόμενη μέρα, το Σάββατο 22/7, στις 19:00 στο ίδιο γήπεδο θα προπονηθούν 13 παιδιά της Κ16.

Τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις ο κ. Μοστράτος θα δει παιδιά από Σέριφο, Κύθνο, Σίφνος, Μήλο και Σύρο, προκειμένου να ολοκλήρωση το κομμάτι των επιλογών και να προχωρήσει στο μοντάρισμα των ομάδων. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η εικόνα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι πάρα πολύ καλή και μάλιστα μέσα από τα παιχνίδια τους, έχουν καταφέρει και διακριθεί αθλητές με αποτέλεσμα να κάνουν ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα τους. Η προσπάθεια τόσο του κ. Μοστράτου όσο και της Ένωσης έχει ξεκινήσει να αποφέρουν καρπούς, αφού πάντα οι αντίπαλες ομάδες μιλούν με τα καλύτερα λόγια μετά το τέλος κάθε αγώνα.