Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου επικράτησε με 6-0 της Α.Π. Σύρος 2002

Νίκη στην πρεμιέρα για Αίαντα

  • Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, 2017 - 13:11
  • /   Eνημέρωση: 18 Σεπ. 2017 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του στην U-16, ο Αίαντας Σύρου. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου επικράτησε με 6-0 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σύρος 2002, στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Το παιχνίδι είχε αρκετά γκολ, αλλά και πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες.  Βέβαια την ουσία την είχαν οι αθλητές του Γιώργου Ρούσσου, οι οποίοι μετά τα πρώτα λεπτά ανέβασαν στροφές και σημείωσαν συνολικά έξι (6) τέρματα. Το συγκρότημα του Συριανού τεχνικού στα τελευταία 10 λεπτά έπαιξε με παίκτη λιγότερο καθώς μετά το τραυματισμό του Καραμολέγκου περίπου το 70’ ο κ. Ρούσσος δεν προχώρησε σε αλλαγή.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 21’ ο Ξαγοράρης άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 και ο Βαμβακούσης στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό του Αίαντα. Με το 2-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τον Βαμβακούση να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι στο 52’. Ο Λιέας έκανε το 4-0 στο 56’ και ο Ξαγοράρης με το δεύτερο τέρμα του στο ματς έγραψε το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 75’ πάλι με τον Λιέα.  

Τέλος, από την πλευρά του ο τεχνικός του Αίαντα Σύρου Γιώργος Ρούσσος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε τα εξής: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, είναι φανερό ότι μας λείπει η διάρκεια, τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση να βελτιωθούν και θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένα, με χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουν σε πιο έντονους ρυθμούς γιατί είναι σε μία ηλικία που θα πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί»

 

 

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Σούμπιτσης (56' Παπαδόπουλος, 75' Βαμβακούσης Ν.), Ζαρμπόνης, Καραβέλας (62' Λαζαρίνος), Καραμολέγκος, Βαρθαλίτης, Γαληνός (72' Βόλτης), Σούμπιτσης, Ρούμελης (70΄Φρέρης), Λιέας ©, Ξαγοράρης, Βαμβακούσης Γ.

Αναπληρωματικοί: Βάλβης, Ευμορφόπουλος

Α.Π. Σύρος 2002 (Άκης Μπάιλας): Μαρουδιάς, Χατζηδάκης (77΄Σαμανίου), Φούντας (60΄Μπαρμπαρήγος), Σανούδος, Ανδρεαδάκης (46΄Πρέκας), Παπαφίγκος, Κασσανδρινός, Καραμολέγκος, Καζαντζάκης, Μπάιλας, Χριστόπουλος

Αναπληρωματικοί: Δρόσος, Μανταδάκης, Μπατσι, Μποτινάς