Στη Λάβα και ο Τζωρμπατζάκης

  • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 20 Σεπ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στη Λάβα Εμπορείου και επίσημα ο Μιχάλης Τζωρματζάκης. Η ομάδα της Σαντορίνης θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφή, αφού ο αθλητής από την Κρήτη είναι εγνωσμένης αξίας και αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στην... Λάβα. Ο Τζωρμπατζάκης θα έχει σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Λάβας θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, αφού εκτός από παίκτης θα αναλάβει να προπονεί και τα τμήματα ακαδημιών, μιας και είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.

Η ανακοίνωση της Λάβας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Μιχάλη Τζωρμπατζακη ο οποίος αναλαμβάνει διπλό ρόλο στον σύλλογο μας ως υπεύθυνος και προπονητής όλων των ακαδημιών μας (έχοντας πλέον στην κατοχή του το δίπλωμα προπονητή uefa c) καθώς και ποδοσφαιριστής στην ομάδα ανδρών.
Μια ακόμη πολύ σημαντική και ιστορική για την ομάδα μας προσθήκη από έναν αναγνωρισμένο αθλητή όπου με την εμπειρία του στα γήπεδα της Α εθνικής και των Κυκλάδων αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα τον σύλλογο μας.
Του ευχόμαστε μια χρόνια με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες τόσο στις ακαδημίες μας όσο και στην μεγάλη ομάδα.

Ετικέτες: