Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου νεανίδων και κορασίδων Αντώνης Πριόνας στον Α.Ο. Περσέα Σύρου

Σε καλό δρόμο το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Σύρο

  • Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 31 Ιαν. 2018 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε καλό δρόμο το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Σύρο

Επίσκεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή νεανίδων και κορασίδων κου Πριόνα Αντώνη,  πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις όπου προπονείται η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Περσέα Σύρου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής παρακολούθησε την προπόνηση των κοριτσιών, μίλησε στις αθλήτριες  για το γυναικείο ποδόσφαιρο και συζήτησε με υπευθύνους για το μέλλον και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες.

Ο Κος Πριόνας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για  την δουλειά που έχει γίνει στον Α.Ο. Περσέα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα από την ίδρυσή του,  και συζήτησε με τους υπευθύνους για μελλοντικές δράσεις που προγραμματίζει ο Α.Ο. Περσέας, για την περεταίρω  ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η πρόεδρος του Α.Ο. Περσέα δήλωσε μετά την επίσκεψη

«Η ομάδα μας παίρνει μορφή ... εντός και εκτός γηπέδων! Το όραμα μας ξεκίνησε σε γερές βάσεις, σύμφωνα και με τις απόψεις των πλέον ειδικών  και εξελίσσεται γρήγορα!

Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη αλλά μεγαλύτερη είναι η ανυπομονησία μου για τα επόμενα βήματα που ... πιστέψτε με, θα αλλάξουν μια για πάντα την εικόνα του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Σύρο και στις Κυκλάδες γενικότερα»

Αξίζει να σημειωθεί ο τον Κο Πριόνα συνόδευσαν στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Περσέα και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ελπίδων, συνεργάτης του κου Νικοπολίδη, κος Μιχάλης Ιοδρανίδης καθώς και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κος Ειρηναίος Φρέρης».