Στην Μύκονο ο Γιώργος Περιάλης

Α.Ο. Μυκόνου και Γιώργος Περιάλης έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης από την Τήνο τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδης. Ο Περιάλης είναι αρκετά γνωστός τόσο στη Σύρο, όσο και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, αφού έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία φορώντας τη φανέλα του Α.Ο. Σύρου, αλλά και από τη Σαντορίνη – ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες στον Πανθηραϊκό – όπου αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Μύκονος και με την προσθήκη του Περιάλη γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και πλέον έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου

 

O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Περιάλη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πανθηραϊκού Α.Ο.

Ο Τηνιακός ποδοσφαιριστής συμφώνησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο πρόδερος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.