Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Σύρου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Στη Σύρο η Χριστίνα Κολοκάθη για λογαριασμό του Περσέα

Η γυναικεία ομάδα Περσέας Σύρου ξεκίνησε την προετοιμασία της του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Σύρου θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλήτριες είναι έτοιμες για την μεγάλη πρόκληση. Μάλιστα το σωματείο δεν έμεινε μόνο στην συμμετοχή κι αυτό γιατί η διοίκηση του έχει ξεκινήσει επαφές με αθλήτριες για την ενίσχυση του ρόστερ. Η  πρώτη μεταγραφή είναι… γεγονός, καθώς κάτοικος Σύρου θα είναι πλέον η Χριστίνα Κολοκάθη. Η έμπειρη αθλήτρια με αρκετά χρόνια παρουσίας στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας, συμφώνησε σε όλα και θα  προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα του νησιού. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν θα έχουν μόνο τις ομάδες των ανδρών, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και παιχνίδια με τις αθλήτριες του Περσέα.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Περσέα Σύρου

 

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι η έμπειρη παίκτρια Χριστίνα Κολοκάθη από σήμερα αποτελεί και αυτή μέλος της ομάδας μας.

Η 26χρονη Χριστίνα παίζει 12 χρόνια ποδόσφαιρο σε ομάδες της Β' και Α' Εθνικής Ελλάδας.

Πέρυσι αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα Υμηττού στην Β' Εθνική και ήταν μια από τις αρχηγούς της ομάδας

Ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της γενέτειρας της τη Νίκη Καλαμάτας 91' από την αγωνιστική χρονιά 2003-2008 στο πρωτάθλημα Α' και Β' Εθνικής Γυναικών.

Ακολούθησαν δύο αγωνιστικές περιόδους (2009-2011) με την ομάδα της Τόλμης Περιστερίου στη Β' Εθνική. Έπαιξε για τις Αβαντιδες Χαλκίδας την αγωνιστική σεζόν 2012-2013 και από το 2013 έως και τον Αύγουστο του 2018 που ήρθε στον Περσέα ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Ολυμπιάδας Υμηττού στην Β' και Α' Εθνική.

Ευχαριστούμε την Ολυμπιάδα Υμηττού και τον πρόεδρο Κο Γιώργο Κουρτέλη για την άψογη συνεργασία του στην ομαλή ολοκλήρωση της μεταγραφής

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και τον Κο Χρήστο Χριστόπουλο για την βοήθειά του στην επικοινωνία μας με την Χριστίνα και που βρίσκεται πάντα κοντά μας και στηρίζει το νέο μας αυτό εγχείρημα”.

 

 

 

Στον Περσέα η 18χρονη Συριανή Χριστιάννα Καπέλλα

 

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την 18χρονη αθλήτρια Χριστιάννα Καπέλλα η οποία αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα στον Περσέα Σύρου. Η Καπέλλα τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας του Διαγόρα Ικαρίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το ταλέντο της δεν άργησε να ξεχωρίσει. Η ομάδα της Ικαρίας που την παρακολούθησαν αποφάσισαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Μετά από δύο χρόνια η νεαρή αθλήτρια αποφάσισε να επιστέψει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Περσέας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Περσέα Σύρου

 

«Η Χριστιάννα Καπέλλα ανήκει και επίσημα στην ομάδα του Α.Ο. Περσέα.

Η 18χρονη Χριστιάννα που είναι από τη Σύρο, ασχολείται από πολύ μικρή με το ποδόσφαιρο ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ικαρίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

 

Φέτος αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα του νησιού της και έτσι ύστερα από συζητήσεις με τους υπευθύνους του Α.Ο. Περσέα εντάχθηκε άμεσα στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε το Σωματείο του Διαγόρα Ικαρίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κο Ιωάννη Τσαντίρη για την άψογη συνεργασία του στην ομαλή μεταγραφή της Χριστιάννας».