Χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλουν και οι δύο προπονητές από το παιχνίδι

Φιλικό με τον Εργοτέλη ο Πανθηραϊκός

Με εντατικούς ρυθμούς και με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθηραϊκού ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Σαντορίνης στην φετινή… κούρσα θα έχει στον ίδιο όμιλο και τη Θύελλα Καμαρίου κι αυτομάτως το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο. Αυτό γιατί δύο ομάδες από τις Κυκλάδες θα αγωνισθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά τα συγκροτήματα από την Σαντορίνη καλούνται να αποδείξουν κι αν δύο ομάδες από το ίδιο νησί μπορούν να σταθούν σε μία απαιτητική κατηγορία. Βέβαια οι διοικούντες και των δύο ομάδες έχουν κάνει τα πάντα ώστε να ενισχύσουν τις ομάδες τους και να είναι ανταγωνιστικές. Ο Πανθηραϊκός με την εμπειρία των προηγούμενων συμμετοχών θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα ώστε να βάλει από νωρίς της βάσεις για ένα καλό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Σκέντζος με τους αθλητές του προπονούνται σκληρά ώστε να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, αλλά και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο.

Το τεχνικός τιμ έχει ήδη βγάλει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, καθώς την Τετάρτη η ομάδα της Σαντορίνης θα έχει προπόνηση μόνο το απόγευμα, ενώ την Πέμπτη θα είναι διπλή. Παρασκευή και Σάββατο ο Πανθηραϊκός έχει μόνο απογευματινές προπονήσεις. Ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι εκτός  με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η ομάδα της Κρήτης είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα και το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία και οι δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας της Σαντορίνης Ανδρέας Σκέντζος για το φιλικό με τον Εργοτέλη είπε: "Τα φιλικά προετοιμασίας μας βοηθούν ώστε να εξάγουμε συμπεράσματα. Μετά από δέκα μέρες θα μπούμε στο πρόγραμμα πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκείνο της Κυριακής γιατί ο Εργοτέλης διαθέτει καλή ομάδα. Για εμάς δεν έχει καμία σημασία. Θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής ώστε δούμε την κατάσταση όλων των παικτών".