Μεταγραφική ενίσχυση για Περσέα

Η γυναικεία ομάδα του Περσέα που θα εκπροσωπήσει το νησί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προχώρησε σε ακόμη 3 μεταγραφές, καθώς συμφώνησε σε όλα με την Γιούλα Μποντούρη, Αγγελική Μενδρινού και Νικόλ Καπέλλα. Οι Συριανές μαζί με το τεχνικό τιμ έχουν ήδη ξεκινήσει την δική τους προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμες με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Τώρα όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, η διοίκηση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως υπάρχουν τα περιθώρια για ακόμη δύο προσθήκες έμπειρων αθλητριών, ώστε να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον Περσέα.

Η ανακοίνωση του Περσέα

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή τριών ακόμα αθλητριών από το σωματείο Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου στον Περσέα Σύρου.

Οι παίκτριες Μπουντούρη Γιούλα, Μενδρινού Αγγελική και Καπέλλα Νικόλ, μετά από την περσινή χρονιά που αγωνίστηκαν στο σωματείο της Άνω Μεράς επέστρεψαν φέτος στον Περσέα με σκοπό να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα τους αλλά και να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους στις νεώτερες παίκτριες από το πρωτάθλημα την Γ’ Εθνικής που αγωνιζόντουσαν.

Με τις τρεις αυτές αθλήτριες οι φετινές μεταγραφές για τον Περσέα Σύρου φτάνουν τις πέντε ενώ για την ολοκλήρωση του ρόστερ σχεδιάζονται ακόμα μία με δύο προσθήκες από έμπειρες παίκτριες.

Γιούλα, Αγγελική και Νικόλ καλωσορίσατε σπίτι σας»