Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου ο Αγιασμός του Α.Ο. Σύρου από τον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεου Β’

Μητροπολιτικές… ευχές

  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 19:44
  • /   Eνημέρωση: 27 Σεπ. 2018 - 20:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το καθιερωμένο του Αγιασμό – έπειτα από δύο χρόνια – πραγματοποίησε ο Α.Ο. Σύρου παρουσία εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφέρειας. Την τέλεση του Αγιασμού έκανε ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β’ ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι κοντά στις ομάδες, στους αθλητές και στις διοικήσεις.

Επίσης κοντά δίπλα στους αθλητές ήταν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία είναι κοντά σε όλες τις ανάγκες τους.

Η χρονιά αυτή για την ιστορική ομάδα του νησιού ουσιαστικά είναι… μεταβατική καθώς επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα των Κυκλάδων.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός πως μετά την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Νταμπλ και του δικαιώματος της ανόδου, η τότε διοίκηση με τον πρόεδρό νυν πρόεδρο αποφάσισαν να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού.

Όλα αυτά θέλουν να τα αφήσουν πίσω τους, να κάνουν μία καινούργια… αρχή με τους στόχους να είναι από νωρίς αρκετά υψηλή.

Πρώτη… πρόκληση για το συγκρότημα του Μάκη Βαρθαλίτη το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής – θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος – με την Άνω Μερά στην Μύκονο. Ένα ματς αρκετά δύσκολο και αμφίρροπο. Η Άνω Μερά έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με τον Α.Ο. Σύρου και το παιχνίδι αυτό θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς αν ο Α.Ο. Σύρου καταφέρει και ξεκινήσει με το… δεξί, θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους του.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στους αθλητές και τη διοίκηση του Α.Ο. Σύρου, να έχουν όλοι την υγεία τους, να δίνουν σωστά παραδείγματα και όπως τόνισε ο… πρωταθλητής πρέπει να είναι σωστός και εκτός γηπέδου.

Ο πρόεδρος της ομάδας τέλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο για την παρουσία του στον Αγιασμό, καθώς όπως είπε πάντα είναι στο πλευρό του Α.Ο. Σύρου.