Η ομάδα της Σύρου επικράτησε στην παράταση του Α.Ο. Σερίφου με 3-1 (σκορ αγώνα 1-1) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων

Δύσκολη πρόκριση για Πάγο

  • Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 8 Οκτ. 2018 - 17:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τον έξτρα χρόνο της παράτασης χρειάστηκε η ομάδα της Σύρου για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Α.Ο. Σερίφου, καθώς το σκορ του αγώνας στην κανονική του διάρκεια ήταν 1-1. Ο Πάγος παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης δεν κατάφερε να κλειδώσει το… ματς αν και προηγήθηκε με 1-0 στο 43’ με το σουτ του Χαλκιά. Από την άλλη πλευρά η Σέριφος έδειξε μία αρκετά καλοδουλεμένη ομάδα η οποία γνωρίζει τι θέλει μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος στο φετινό πρωτάθλημα και με στόχο μία καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι στο 88’ ο Μαγουλάς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το σκορ μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να παίξουν και τον έξτρα χρόνο της παράτασης. Εκεί, οι γηπεδούχοι έπειτα τις οδηγίες του Νίκου Βουτσίνου ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν του αντιπάλους τους και στο 104’ ο Μουλίδης με ωραίο σουτ έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλσαμάκη για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 110’ από τον Παράβαλο. Ο Πάγος, αν και τα… βρήκε σκούρα πήρε την πολυπόθητη πρόκριση και ταυτόχρονα ξεκίνησε με το… δεξί τις φετινές του υποχρεώσεις στο κύπελλο Κυκλάδων.

 

ΑΟ ΠΑΓΟΣ (Νίκος Βουτσίνος) Πρίντεζης Μ., Μαυράκης, Αργυρός, Βουτσίνος (105' Σαμιωτάκης), Γεράρδης Ντόγος, Σκορδίλης (55' Μαϊπας), Χαλκιάς (60' Παράβαλος), Βελέντζας (84' Δαλέζιος), Μανουδάκης, Μουλίδης.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κοσμ., Μποφίλιος (19' Ρεβινθής Ν.), Παγιολλάρι, Παρίσης, Μουστάκας (105' Γαβριήλ), Μαγουλάς, Λιβανός, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κων., Ρεβινθής Κ., Παππάς.