Η Άνω Μερά από την Σύρο επικρατώντας του Αίαντα με 0-4

Μυκονιάτικος… άνεμος

  • Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, 2018 - 06:25
  • /   Eνημέρωση: 15 Οκτ. 2018 - 15:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων μπήκε η Άνω Μερά η οποία πέρασε χωρίς πρόβλημα από την Σύρο επικρατώντας με 0-4 του Αίαντα. Το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη από την αρχή της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο του αγώνα κι έφτασε εύκολα στο ευρύ 0-4. Το παιχνίδι αυτό άνοιξε και την αυλαία του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο, καθώς είχε ρυθμό, ευκαιρίες και γκολ. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου αν και προσπάθησε να φέρει αντίσταση στην Άνω Μερά, δεν τα κατάφερε καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι από τα φαβορί του πρώτου ομίλου.

Αγωνιστικά όπως αναφέρουμε παραπάνω το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για την ανατροπή την ανατροπή του Αλιφραγκή μέσα στην περιοχή, στο 78’, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν κοντά και είχε την φάση μπροστά του.

 

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

5’ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ είχε η Άνω Μερά με τον Τουρά καθώς ο παίκτης της ομάδας της Μυκόνου είδε τη μπάλα να σταματά το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρεάκου

8’ χωρίς πρόβλημα μάζεψε την μπάλα ο γκολκίπερ του Αίαντα έπειτα το σουτ του Ραΐση

18’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Χουσελά

20’ τεράστια ευκαιρία με τον Τουρέ για την Άνω Μερά. Ο παίκτης του Χρήστου Πελέκη βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ανδρεάκο, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

24’ ο Ραΐσης έπειτα από ατομική ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο σώμα του Ανδρεάκου και κατέληξε σε κόρνερ.

28’ Ανατροπή του Ραΐση μέσα στην περιοχή από τον Ανδρεάκο και ο κ. Καλόγερας έδειξε την… άσπρη βούλα.

29’ ο Χουσελάς ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και με τον τρόπο αυτόν η Άνω Μερά άνοιξε στο σκορ (0-1).

34’ με την προβολή του Τουρέ έπειτα την ασίστ του Ραΐση το σκορ έγινε 0-2.

47’ ο Χουσελάς με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ανδρεάκου 0-3.

53’ με τα πόδια έδειωξε ο γκολκίπερ της ομάδας της Σύρου, στο σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση ο Τουρέ.

69’ με δυνατό σουτ του Ζάρκου μέσα από την μεγάλη περιοχή έπειτα την ασίστ από τον Ραΐση διαμορφώθηκε το τελικό 0-4.

78’ ο Αλιφραγκής βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τζάβρα, όμως ο «άρχοντας» του αγώνα διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

79’ τεράστια ευκαιρία με τον Τουρέ ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον Ανδρεάκο, όμως το σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε άουτ.

89’ δοκάρι για τον Αίαντα Σύρου με το σουτ του Γιάννη Ρούσσου, έξω από την μεγάλη περιοχή.

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος) Ανδρεάκος, Βοπόπουλος (87' Ζαρμπώνης), Δεναξάς (66' Φωτεινιάς), Καραμολέγκος, Ανδρεαδάκης, Φραγκιάς, Χρυσικός, Σπανός (54' Αλιφραγκής), Σαγκινέτος (58' Ναμπίλ), Ρούσσος, Παράβαλος

Στον πάγκο επίσης ήταν: Κουκουλογιάννης, Βαμβακούσης,  Παλαιολόγος

 

Άνω Μερά (Χρήστος Πελέκης) Τζαβράς, Κουντουράς (46' Ξενάκης), Ουζούνογλου (66' Δήμας), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Καραϊνδρος, Τουρέ, Καρφαρίδας (55' Ζάρκος), Γκολέμης, Χουσελάς, Ραϊσσης (77' Θεοχάρης)

Στον πάγκο επίσης ήταν:  Κουτσούκος,, Θεοχάρης, Ξενάκης