Στο τεχνικό τιμ του Περσέα ο Μιχάλης Μανθόπουλος

  • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 18 Οκτ. 2018 - 17:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Μιχάλης Μανθόπουλος ενάχθηκε στο προπονητικό δυναμικό του Περσέα Σύρου. Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τμήματα του Περσέα στην προσπάθειά του να μεταδώσει στις μικρές αθλήτριες τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ο Περσέας από την άλλη πλευρά συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος γυναικών , που για πρώτη φορά θα λάβει μέρος. Μετά τους άνδρες και οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδό τους και μάλιστα σε ένα απαιτητικό άθλημα όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Τώρα όσον αφορά την συμφωνία με τον κ. Μαθόπουλος, ο έμπειρος τεχνικός μετά από πολυετή παρουσία σε ομάδες ανδρών, παίδων και ακαδημιών θα έχει την ευκαιρία να προπονήσεις και μικρές αθλήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Περσέα

 

Ο Μιχάλης Μανθοπουλος είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B' και από τους εμπειρότερους προπονητές στην Σύρο σε ακαδημίες μικρών παιδιών με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας σε ακαδημίες ποδοσφαίρου του νησιού μας.

Πέρα όμως από έμπειρος προπονητής είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία μας για τι πρέπει να προσφέρει το ποδόσφαιρο στα μικρά παιδιά.
Ήδη τα αστεράκια μας έκαναν την πρώτη προπόνηση μαζί του και το ταξίδι μας... συνεχίζεται!