Αγιασμός στον Αίαντα Σύρου

  • Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 22 Οκτ. 2018 - 17:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αζολίμνου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική και προπονητική περίοδο στον Αίαντα Σύρου. Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των τμημάτων της ακαδημίας της Σύρου, όπου το παρών έδωσαν οι προπονητές, το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και οι γονείς των αθλητών.

Ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου Γιάννης Σκλαβούνος μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για τη νέα σεζόν της ομάδας του, αλλά και το τι περιμένει να δει στη συνέχεια.

Αρχικά ο κ. Σκλαβούνος ευχήθηκε καλή χρονιά στους αθλητές και στους γονείς, να έχουν όλοι την υγεία τους αλλά και να έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα μαθήματά τους. «Αρχικά θέλω να ευχηθώ όλα τα παιδιά και οι γονείς να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία και πάνω από όλα να έχουν τα μαθήματά τους. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε θέσει κάποιους στόχους. Αρχικά θέλουμε και επενδύουμε στην ακαδημία μας, θέλουμε να κάνουμε πάντα βήματα μπροστά και αυτήν την χρονική περίοδο έχουμε ζητήσει κάποιους χώρους από την ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο της Ερμούπολη, ώστε να τα διαμορφώσουμε σε στιλ… σχολείου. Θέλουμε να βάλουμε τηλεόραση και βίντεο, ώστε να γίνεται καλύτερη ανάλυση και να μαθαίνουν ακόμη περισσότερα τα παιδιά. Είναι κάτι που το έχουν οι σύγχρονες ομάδες. Αυτό θέλουμε κι εμείς, έναν χώρο που να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν και να εκπαιδεύονται».

Στην ερώτηση αν έχει ζητηθεί κάποιος συγκεκριμένος χώρος από την ΕΠΣ Κυκλάδων ο πρόεδρος του Αίαντα είπε: «Φυσικά, έχουμε ζητήσει ήδη από την ΕΠΣ Κυκλάδων τα δύο παλιά αποδυτήρια, ώστε με δικά μας χρήματα να τα βελτιώσουμε και να τους δώσουμε την εικόνα που θέλουμε εμείς».

Εκτός από τις ακαδημίες που είπατε ότι είναι η προτεραιότητά σας θα επιδιώξετε και σε αγωνιστικό επίπεδο να πάτε ακόμη καλύτερα;

«Θέλουμε να προχωράμε μπροστά, θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται από τα πρώτα αποτελέσματα που έχουμε στις αγωνιστικές κατηγορίες. Στην Κ-14 και Κ-16 είμαστε πρώτοι και πιστεύω πως θα έχουμε καλή εικόνα και στην Κ-12. Τα παιδιά θέλουμε σιγά – σιγά να φτάσουν να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. Όπως για παράδειγμα τα περισσότερα παιδιά που αγωνίζονται φέτος στην ανδρική ομάδα ήταν η περσινή μας Κ-16».

Τέλος ο κ. Σκλαβούνος αναφέρθηκε και στην πρόεδρο της ακαδημίας τα τελευταία χρόνια.

«Έχουμε μία πρόοδο περίπου στο εβδομήντα τα εκατό,  κι αυτό οφείλετε στην αύξηση των προπονητών. Όπως είναι γνωστό στην «οικογένειά» μας έχει έρθει ο Κώστας Συριανός ως προπονητής τερματοφυλάκων και πιστεύω πως φέτος θα πάμε ακόμη πολύ καλύτερα. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω κι όλους όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ακόμη να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο να δουν από κοντά την προσπάθεια των παιδιών, καθώς η εικόνα που βγάζουν στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Μην πω, πως πολλά παιχνίδια είναι ποιοτικά καλύτερα κι απ’ αυτά των ανδρών».