Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Τήνου και Πάγος στο γήπεδο της Στενής

Πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Τήνο ο Πάγος

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Τήνου και Πάγο στο γήπεδο της Στενής Τήνου. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα ανοικτό ποδόσφαιρο στο οποίο θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Τα έξι συνολικά τέρματα αλλά και οι αρκετές καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ήταν δείγμα της καλής εικόνας που είχαν και τα δύο σωματεία. Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τους γηπεδούχους και τον Πάγο να παίζουν για την πρώτη τους νίκη. Αρχικά η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου έμεινε πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασε και πριν κλείσει το ημίχρονο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανουδάκη πέρασε μπροστά. Στην επανάληψη οι Τηναικοί πίεσαν αρχικά για την ισοφάριση και με την συμπλήρωση του 55’ έφεραν το ματς στα ίσα. Ο ΠΑΣ δεν έμεινε εκεί, καθώς στο 76’ με τον Γιαννισόπουλο πήραν και πάλι… κεφάλι στο σκορ, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη καθώς στο 85’ ο Μπαλόπητας ισοφάρισε σε 3-3. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν εκ νέου, όμως ο Κελαδίτης με ωραία επέμβαση κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέματα στους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Στενής. ΠΑΣ Τήνου και Πάγος έπαιξαν για τη νίκη και την κυνήγησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Συριανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν στο σκορ με τον Μουλίδη στο 26’, ο παίκτης του Πάγου στάθηκε άτυχος καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κελαδίτη, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

29’ ο Γιαννισόπουλος με κεφαλιά έπειτα τη σέντρα του Ζαλώνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρουδιά, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο ματς 1-0.

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το γκολ του Γιαννισόπουλου, ο Πάγος στο 31’ με τον Χαλκιά έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανουδάκη πέρασαν στο 46’ μπροστά στο σκορ με 1-2. Αρχικά ο Μουλίφης βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα αμυντικού και ο «άρχοντας» του αγώνα έδειξε την… άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι βέβαια διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή,  καθώς υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Πάγο να είναι μπροστά στο σκορ, όμως τα πάντα ήταν ανοικτά, καθώς τίποτα δεν είχε κριθεί. Αυτό βέβαια φάνηκε στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ και τον Πάγο να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος.

55’ ο Βελαλόπουλος με ωραία ενέργεια κατάφερε να νικήσει τον Μαρουδιά και να φέρει το ματς στα ίσα (2-2).

76’ ο Γιαννισόπουλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου κάνοντας το 3-2.

85’ ο Πάγος στη συνέχεια αντέδρασε και με τον Μπαλόπητα έφεραν το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Αρμακόλας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Τέλος, λίγο πριν το φινάλε ο Πάγος θα μπορούσε να αποδράσει από το γήπεδο της Στενή με το διπλό όμως ο Μουλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κελαδίτης, ο οποίος με υπερένταση κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του.  

ΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος) Κελαδίτης Χ., Κελαδίτης Ν. (15' λ.τρ. Μεμάι), Παλαμάρης, Λειβαδάρης, Αρμακόλας, Νάζος, Φώσκολος, Βιδάλης Α. (46' Βελαλόπουλος), Γιαννισόπουλος (87' Μυλωνάς), Ζαλώνης, Δαρμής (54' Ξενόπουλος).

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Μαρουδιάς, Γεράρδης (46' Παράβαλος), Βουτσίνος, Ντόγος, Βαβουράκης, Μπαλόπητας, Μάιπας (70' Βελέντζας), Χαλκιάς (73' Ρουσσος), Πρίντεζης, Μανουδάκης, Μουλίδης.

 

 

 

Έμεινε μόνη στην Κορυφή

Το δύο στα δύο σημείωσε η Άνω Μερά μετά την ευρεία νίκη της με 7-0 επί του Ανδριακού. Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη δείχνει μεγάλες αρετές στο σκοράρισμα, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει σημειώσει 11 τέρματα και μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ. Από την πλευρά της η ομάδα της Άνδρου προσπάθησε να κρατηθεί όσο τον δυνατόν γίνεται μέσα στο παιχνίδι, όμως η ανωτερότητα της Άνω Μεράς ήταν εμφανείς από τα πρώρα λεπτά.

Από εκεί και πέρα μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάνηης Ραΐσσης ο οποίος κατάφερε να στείλεις τρεις φορές συνολικά τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιάνου. Αρχικά το πρώτο του τέρματα στον αγώνα το σημείωσε στο 17, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο στο 45’ και στο 86’.  Από ένα τέρματα για την ομάδα της Μυκόνου σημείωσαν οι Χουσελάς 63’, Τουρέ 66’ Μπούμπουρης 70’  και ο Γκολέμης στο 79’

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Χρήστος Πελέκης) Ξένος, Παπαδάκης (58' Μπουμπούρης) Ξενάκης (72' Δήμα), Χατζάκος (77' Θεοχάρης), Σαλταμάρας, Καραϊνδρος, Ζάρκος, Καρφαρίδας, Γκολέμης, Χουσελάς (63' Τουρέ), Ραϊσσης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Φίλιππος Ανύσης) Τσιάννος, Σκόρδος Α., Πολίκας (76' Γλυνός Μ.), Μαμάης, Κρίτης, Ζαννάκης E., Γλυνός Α., Ζαννάκης Γ., Χαζάπης, Ταμιχτσής (17' Ψωμάς), Σκόρδος Ι.

 

 

Πήρε το ντέρμπι της Νάξου ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Φιλωτίου με 0-2. Η τοπική ομάδα μετά από 7 χρόνια επέστρεψε στην φυσική της έδρα, καθώς έπειτα τις απαραίτητες – απαιτούμενες εργασίες το γήπεδο έχει αλλάξει μορφή, είναι κατάλληλο και μάλιστα αρκετά ελκυστικό.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, ήταν ένα παιχνίδι αρκετά καλό με δυνατές μονομαχίες οι οποίες ήταν σε αθλητικά πλαίσια, με τον Πανναξιακό να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα. Από την πλευρά του το Φιλώτι… πλήρωσε τις απουσίες βασικών παικτών, όμως είχε κι αυτό τις ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Ο Πανναξιακός με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 6 βαθμούς και οδηγεί την… κούρσα στον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων.

 

Οι καλύτερες στιγμές του τοπικού ντέρμπι της Νάξου

6'  ο Αντώνης Πιτταράς μετά την κάθετη πάσα του Μπονιάκου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως ο Βασιλάκης με ψυχραιμία κατάφερε να αποκρούσει και να κρατήσει το μηδέν για την εστία του.

20' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Βερύκκοκο, όμως ο παίκτης του Φιλωτίου στάθηκε άτυχος καθώς είδε τη μπάλα στην προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι του Τσαϊλάκη.

42' Ο Α. Πιτταράς βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή μετά το μαρκάρισμα του Κουφόπουλου και ο Ζαράνης έδειξε την… άσπρη βούλα.

43’ ο Κωστόπουλος ευστόχησε από τα… έντεκα βήματα βάζοντας το Πανναξιακός μπροστά στο σκορ με 0-1.

60' Μία ακόμη μεγάλη φάση για γκολ έχασε η ομάδα του κ. Λίμα, καθώς ο Καρούσης εξ επαφής με το τέρμα δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μ. Βασιλάκη.

64' Ο Λιμπερτάς από πλεονεκτική θέση έπειτα την ωραία συνεργασία των Μπονιάκου και Καρούσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 για τον Πανναξιακό.

72' ο Κωστόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά την υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.  

83' μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει έχασε το Φιλώτι με το σουτ του Ευρυπιώτη.

 

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Βασιλάκης Μ., Λιόφαγος, Κουφόπουλος, Ισμαιλάι, Βερύκκοκος (91’ Βενιεράκης), Βασιλάκης (78' Μανιός), Πράσινος Ι., Ζούλης, Ευρυπιώτης, Κοττάκης Μ., Μουστάκης Δ. (36' Προμπονάς (55' Κατσουρος).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καράι, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς Α., Μπονιάκος (88' Ζαφείρης), Λυμπερτάς (81' Βιλλαντώντης), Καρούσης, Βαθρακοκοίλης (67' Σέμε), Καφετζης, Τσουρής (87' Πιτταράς Ν.)

 

 

 

 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

1.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ - ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

         

7-0

2.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

         

3-3

3.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

         

1-1

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

4.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

         

3-1

5.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

         

0-2

6.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

         

2-0

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

7.

Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ

         

2-0

8.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

         

0-2

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 7ος ΟΜΙΛΟΣ
(4η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

9.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

         

1-0

10.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

         

2-1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 MOLTEN 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

11.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

         

0-4

12.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

         

3-2

13.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ - ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

         

4-0

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 MOLTEN 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

14.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

         

1-3

15.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

         

12-0

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 MOLTEN 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

16.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

         

1-4

17.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

         

2-5

18.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

         

2-1

 

 

 

Βαθμολογία Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

1ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

6

2

2

0

0

11

0

2.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

4

2

1

1

0

4

1

3.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

4

2

1

1

0

6

1

4.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

1

1

0

1

0

3

3

5.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

1

2

0

1

1

3

6

6.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

0

1

0

0

1

0

4

7.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

0

2

0

0

2

0

12

 

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

12

4

4

0

0

12

0

2.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

10

4

3

1

0

8

0

3.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

9

4

3

0

1

9

5

4.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

7

4

2

1

1

8

4

5.

Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

7

3

2

1

0

8

2

6.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

7

4

2

1

1

6

2

7.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

6

3

2

0

1

7

3

8.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

-6

14

0

0

14

0

42

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ' έχει -6 βαθμούς. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Π.Ε./ΕΠ.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 21/10-10-2018 

 

3ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

6

2

2

0

0

4

0

2.

Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ

3

1

1

0

0

2

0

3.

ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ

3

2

1

0

1

2

2

4.

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

3

1

1

0

0

4

3

5.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

0

1

0

0

1

3

4

6.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

0

1

0

0

1

0

2

7.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

0

2

0

0

2

0

4

 

Πρωτάθλημα κατηγορίας Κ-14

1ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

9

3

3

0

0

13

2

2.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

9

3

3

0

0

17

3

3.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

6

3

2

0

1

8

6

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

6

3

2

0

1

7

4

5.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

3

3

1

0

2

6

7

6.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

1

3

0

1

2

4

13

7.

ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

1

3

0

1

2

4

13

8.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

-3

3

0

0

3

0

11

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002' έχει -3 βαθμούς. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Π.Ε./ΕΠ.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 21/10-10-2018 

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

9

3

3

0

0

14

4

2.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

4

3

1

1

1

16

5

3.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

4

2

1

1

0

14

2

4.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

0

2

0

0

2

1

15

5.

Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

0

2

0

0

2

1

20

 

3ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

6

2

2

0

0

11

1

2.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

6

3

2

0

1

13

3

3.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

3

2

1

0

1

7

5

4.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

3

2

1

0

1

5

11

5.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

0

3

0

0

3

3

19