25 προπονητές από τις Κυκλάδες παρακολούθησαν την σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών ποδοσφαίρου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή προπονητών

  • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2018 - 06:07
  • /   Eνημέρωση: 31 Οκτ. 2018 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη και σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης τα μαθήματα της σχολής προπονητών.

Οι 25 προπονητές βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ερμούπολης για να παρακολουθήσουν την σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών ποδοσφαίρου UEFA A, UEFA B, και UEFA C. Την σχολή διοργάνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων και μάλιστα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νομό μας.

Στην Σύρο για τον σκοπό αυτόν βρέθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών και πρόεδρος του συνδέσμου Πάτρας Ηλίας Λογαράς. Επίσης στο νησί βρ΄λεθηκε και ο καθηγητής της σχολής Μιχάλης Μητροτάσιος, ο οποίος είχε και την ευθύνη της σχολής. Τώρα, στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες, κυρίως στην μετακίνηση των ομάδων από νησί σε νησί, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η σχολή αυτή. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ σημείωσε πως για πρώτη φορά οι Κυκλαδίτες προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα, αλλά και να ανανεώσουν τα διπλώματά τους στον ίδιο τους τον Νομό, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην σε περεταίρω έξοδα.

Από την πλευρά του ο κ. Λογαράς αναγνώρισε τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς ήταν πολλές οι φορές που αναρωτήθηκε πως μπορεί και κάτω από ποιες συνθήκες πραγματοποιείται το πρωτάθλημα Κυκλάδων.