Άνω Μερά και Α.Ο. Σύρου μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το 0-0 στο γήπεδο της Μυκόνου

Πήρε βαθμό στη Μύκονο η ομάδα του κ. Φωκά

  • Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, 2018 - 19:12
  • /   Eνημέρωση: 5 Νοε. 2018 - 20:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από έναν βαθμό πήραν Άνω Μερά και Α.Ο. Σύρου έπειτα το 0-0 της Μυκόνου, σε ένα φτωχό από φάσεις κατά τα άλλα παιχνίδι. Η ομάδα του κ. Φωκά βέβαια μπορεί να νιώθει… κερδισμένη καθώς απέσπασε την ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Άνω Μεράς και ταυτόχρονα από έναν αντίπαλο στον οποίο έχουν τους ίδιους στόχους. Από εκεί και πέρα ποιοτικά το παιχνίδι ήταν μέτριο προς  κακό, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ως πρώτο στόχο να μην δεχθούν γκολ. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην υπάρξουν καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες τόσο του Τζάβρα όσο και του Συριανού.

Άνω Μερά και Α.Ο. Μυκόνου μετά το τέλος της αγωνιστικής αυτής παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από επτά βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Α.Ο. Σύρου στην τρίτη θέση με πέντε.

Τέλος, ο Χρήστος Πελέκης  λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Άνω Μεράς, μετά από έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο κ. Καλόγερας διέταξε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο κ. Πελέκης ώστε να ολοκληρωθεί, όπως κι έγινε η αναμέτρηση.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

5’ άουτ πέρασε το σουτ του Ζάρκου

6’ ο Ραμπαβίλας προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν… άστοχο.

26’ Ο Συριανός ήταν στην θέση που έπρεπε και δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει το σουτ του Χουσελά.

41’ ο Ρηγούτσος που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα βρήκε σε σώματα αντιπάλων κι έφυγε  μακριά από την περιοχή.

48’ Ο Κουντουράς βρέθηκε στο έδαφος μετά την σύγκρουση που είχε με τον Συριανό, ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

50’ άουτ πέρασε το σουτ του Ρηγούτσο έπειτα το σουτ που επιχείρησε ο παίκτης του Α.Ο. Σύρου από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής.

 

Άνω Μερά – Α.Ο. Σύρου 0-0

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας, με βοηθούς, τους Μουτάφη και Κουκά

ΑΝΩΜΕΡΑ (Χρήστος Πελέκης): Τζάβρας, Κουντουράς, Ουζούνογλου, Χατζάκος, Σαλταμα΄ρας, Καραΐνδρος, Ζάρκος (56΄Ξενάκης), Καρφαρίδας (72΄Παπαδάκης), Γκολέμης (72΄Αμπντούλ), Χουσελάς (63΄Τουρέ), Ραΐσσης.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Χρήστος Φωκάς) Συριανός Κ., Σαμανίδης, Αργυρός, Μαραγκός, Συριανός Α., Σταμούλης, Ρηγούτσος (90+1' Κοψαχείλης), Ταμάμης (77' Πρίντεζης), Κοτζαπαναγιώτης (68' Μπάιλας), Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος (63' Ρούσσος).