Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε του Αίαντα με 1-4 στο τοπικό ντέρμπι του νησιού

Πρώτη νίκη για… Πάγο

  • Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, 2018 - 16:51
  • /   Eνημέρωση: 12 Νοε. 2018 - 17:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε ο Πάγος, έπειτα την επικράτησή του στο τοπικό ντέρμπι του Αίαντα Σύρου με 1-4.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου με καλή παρουσία επικράτησε του Αίαντα και μετά την ισοπαλία στην Τήνο επί του ΠΑΣ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά ο Αίαντας προσπάθησε να κλείσει του διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Πρίντεζη, όμως ο Μανουδάκης με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ και η συνέχεια έγινε πιο εύκολη για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Πλούσιο θέαμα, ωραίο ματς

 Στην εξέδρα οι φίλοι του ποδοσφαίρου ήταν περίπου 100 και οι οποίο δικαιώθηκαν για την επιλογή τους το Σάββατο το απόγευμα να ανέβουν στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Τα πέντε συνολικά τέρματα και τα τρία δοκάρια στο ματς, είναι ένα μικρό δείγμα της εικόνας του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν πως στο μέλλον μπορούν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα.

Ποδοσφαιριστές με… μέλλον

Οι δύο ομάδες στη σύνθεσή τους είχαν ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας και οι οποίος άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα πολλοί ήταν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην εξέδρα του γηπέδου που σε κάθε τους ενέργεια του επιβράβευαν με ένα χειροκρότημα. Είναι αλήθεια πως υπήρχαν παιδιά που αν προσεχθούν μπορούν να προσφέρουν τόσο στο Συριανό όσο και στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο γενικότερα.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

2’ στα χέρια του Καπέλλα η μπάλα έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκιά.

8’ σε κόρνερ με υπένταση έβγαλε ο Πρίντεζης, στο φάουλ του Μουλίδη από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής του Αίαντα.

8’ άουτ πέρασε το σουτ του Μουλίδη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

9’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πάγο έπειτα το σουτ του Μουλίδη από τα αριστερά της περιοχής. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρίντεζη.

13’ Δοκάρι για τους τυπικά φιλοξενούμενους στο φάουλ που εκτέλεσε ο Μανουδάκης τα 20 περίπου μέτρα.

14’ ο Βαβουράκης στην προσπάθεια του να διώξει λίγο ήθελε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

17’ νέο δοκάρι για τον Πάγο έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Αργυρού.

23’ άουτ πέρασε το φάουλ του Φραγκιά.

24’ Στα χέρια του Πρίντεζη η μπάλα στο σουτ του Μπαλόπητα έξω από την μεγάλη περιοχή.

25’ ο Μανουδάκης με ατομική ενέργεια βρέθηκε εντός της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Πρίντεζη ανοίγοντας το σκορ για τον Πάγο (0-1).

29’ δοκάρι για τους γηπεδούχους έπειτα την εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα του Φραγκιά.

30’ στα χέρια του Πρίντεζη η μπάλα έπειτα το σουτ του επιθετικού (Μάρκου Πρίντεζη) του Πάγου.

38’ ο Μουλίδης έπειτα την εξαιρετική προσπάθεια του Πρίντεζη ο οποίος απέφυγε αρχικά δύο αμυντικούς και στη συνέχεια έδωσε δίπλα στον νεαρό επιθετικό και με ψύχραιμο πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-2.

46’ ο Μουλίδης με πλασέ έπειτα τη σέντρα του Σκορδίλη έκανε το 0-3 για τον Πάγο.  

59’ μεγάλη ευκαιρία για τον Αίαντα με τον Γιάννη Ρούσσο, καθώς στο σουτ εξ επαφής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπέλλα.

62’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Σκορδίλη, με τον νεαρό του Πάγου να έχει μία καλή παρουσία στο ματς.

65’ ο Βελέντζας σε κενής εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-4) και τους γηπεδούχους να φωνάζουν γιατί ο παίκτης του Πάγου δεν τήρησε το fair play, καθώς ο γκολκίπερ του Αίαντα μετά από σύγκρουση με αμυντικό βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένος.

89’ άουτ πέρασε το φάουλ από τα αριστερά του Φραγκιά.

90’ ο Σαγκινέτος με πλασέ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καπέλλα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

 

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Πρίντεζης Αντρ. Βοπόπουλος (75’ Σπανός), Δεναξάς, Καραμολέγκος, Ανδρεαδακης, Φράγκος, Κουκουλογιάννης (62’ Ζαρμπώνης), Ελ Μπαραγκέ, Ρούσσος Ι., Βαμβακούσης, Παράβαλος.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Νομικός, Τσιριγώτης, Ανδρεάκος, Σαγκινέτος, Χατζησταυρίδης.

Πάγος (νίκος Βουτσίνο): Καπέλλας, Μπαλόπητας, Αργυρός, Βαβουράκης, Βουτσίνος, Χαλκιάς (57’ Ρούσσος Κ.), Σκορδίλης, Ντόγος (71’ Σούμπιτσης), Πρίντεζης Μ. (Βελέντζας), Μανουδάκης, Μουλίδης (69’ Παράβαλος).

Επίσης στον πάγκο ήταν: Παπούδης, Μαρουδιάς, Σαμιωτάκης.