Ο Α.Ο. Σύρου νίκησε τον ΠΑΣ Τήνου με 2-1 στο ματς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Κρατά μόνο τους… βαθμούς

  • Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, 2018 - 20:14
  • /   Eνημέρωση: 15 Νοε. 2018 - 21:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη δεύτερή του νίκη σημείωσε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων ο ΑΟ Σύρου έπειτα την επικράτησή του με 2-1 του ΠΑΣ Τήνου. Οι Συριανοί με πολλές απουσίες και αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους δεν κατάφεραν να δείξουν και πολλά πράγματα, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που μετά το γκολ έκλεισαν όλους τους διαδρόμου προς την εστία τους, αναγκάζοντας του γηπεδούχους σε ανορθόδοξες επιθέσεις.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι

Ο δυνατός άνεμος αλλά και οι πολλές διακοπές είχαν σαν αποτέλεσμα η εικόνα του αγώνα να μην ξεπεράσει την… μετριότητα. Οι γηπεδούχοι όπως αναφέρουμε και παραπάνω με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους καθώς υπήρχαν απουσίες δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό κι αυτό γιατί υπήρχαν πολλά και αβίαστα λάθη, αλλά και πολλές διακοπές στο ματς. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την πρώτη καλή στιγμή που τους δόθηκε στο ματς, μόλις στο 4΄ κι από εκεί και πέρα προσπαθούσαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους, αλλά και να παίξουν με τον… χρόνο. Σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος έβγαλαν εκτός ρυθμού τους γηπεδούχους, καθώς όσο ο χρόνος περνούσε τόσο η νευρικότητα αυξανόταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι… αντιστράφηκαν. Ότι δηλαδή πέτυχε ο ΠΑΣ Τήνου το κατάφερε ο Α.Ο. Σύρου, καθώς πριν ακόμη συμπληρωθούν 10 λεπτά στην επανάληψη ο Ραμπαβίλας κατάφερε με ωραίο πλασέ να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Α.Ο. Σύρου στη συνέχεια πίεσε για δεύτερο γκολ, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να παίξουν με το.. ρολόι. Η πίεση των γηπεδούχων όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο έντονη, με τον Σταμούλη σε μία σχετικά ανύποπτη φάση, με προβολή σε σέντρα από τα δεξιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

4’ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μετά την κάθετη πάσα ο Γιαννησόπουλος βρέθηκε φάτσα με τον Κώστα Συριανό και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Α.Ο. Σύρου για το 0-1.

12’ ο Σαμανίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κελαδίτη, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού για οφσάιντ.

13’ άουτ πέρασε το σουτ του Ραμπαβίλα.

18’ λάθος του Συριανού ο Ζαλώνης με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Γιαννησόπουλο, όμως η κεφαλιά του δεύτερου βρήκε σε σώμα αμυντικού η μπάλα και πέρασε σε κόρνερ.

25’ ξαφνικό σουτ από τον Λεονάρδο Πρίντεζη από τα 25 μέτρα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κελαδίτη.

33’ σε κόρνερ έδιωξε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Τήνου το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Ραμπαβίλας.

37’ σε κόρνερ η μπάλα μετά το σουτ του Λεονάρδου Πρίντεζη.

38’ στα χέρια του Συριανού η μπάλα έπειτα το σουτ του Ζαλώνη από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

52’ ο Ραμπαβίλας με πλασέ έπειτα την κάθετη πάσα του Ταμάμη νίκησε τον Κελαδίτη και ο Α.Ο. Σύρου έφερε το ματς στα ίσα.

55’ δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά ο Σταμούλης και η μπάλα πέρασε πλάγια.

66’ άουτ πέρασε το σουτ του Κάρολου Ρούσσου από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

67’ ο Κελαδίτης με υπερένταση έβγαλε τη μπάλα στην προσπάθεια του Λεονάρδου Πρίντεζη. Ο Μεσοεπιθετικός του Α.Ο. Σύρου έχασε τεράστια ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Τήνου.

69’ ο Σταμούλης με προβολή έπειτα την σέντρα του Χούρου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κελαδίτη και έβαλε τον Α.Ο. Σύρου μπροστά στο σκορ (2-1).

76’ πολύ καλό σουτ από τον Μυλωνά από τα 20 μέτρα περίπου. Η μπάλα πέρασε δίπλα ακριβώς από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριανού.

81’ απευθείας σουτ του Ραμπαβίλα, στη σέντρα του Λ. Πρίντεζη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κελαδίτη.

 

Α.Ο. Σύρου – ΠΑΣ Τήνου 2-1

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους κ.κ. Καλόγερας και Ρούσσο Ι.

ΑΟ Σύρου (Χρήστος Φωκάς): Συριανός Κ., Μαραγκός, Αργυρός, Δημητρακόπουλος (46΄Χούρος), Συριανός Α., Σταμούλης, Σαμανίδης, Ταμάμης (77΄ Δαλέζιος), Πρίντεζης Λ., Ραμπαβίλας, Ρούσσος Κ.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Κοψαχείλης, Αρμάντο, Σαρακινός, Κόκκαλης.

ΠΑΣ Τήνου (Γιώργος Μάλλιος): Κελαδίτης, Δενεκαριάς, Παλαμάρης Α., Λειβαδάρας Π. (89΄ Μπον), Αρμακόλας, Νάζος, Βιδάλης (67΄Μυλωνάς) , Γιαννησόπουλος, Δαρμής (70΄Θεοδώρου) , Ζαλώνης Ι., Ξενόπουλος.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Λειβαδάρας Ι., Βαλιάνος, Ζαλώνης Μ., Μυκονιάτη