Η Άνω Μερά επικράτησε με 1-2 του Πάγου στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Κορυφή με διπλό στη... Σύρο

  • Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 19 Νοε. 2018 - 17:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πάγος πήγε για την… έκπληξη όμως η Άνω Μερά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στη Σύρο με 1-2. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου εκμεταλλεύτηκε την πρώτη της καλή στιγμή στην αναμέτρησης με τον Μάρκο Πρίντεζη. Ο φορ της ομάδες τη Σύρου με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Τζάβρα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Πάγο να είναι μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλύτερο -στο πρώτο τα πάντα κινήθηκαν στην μετριότητα – με την Άνω Μερά να πιέζει για την ανατροπή και τον Πάγο να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς.

Κατάχρηση την κίτρινη κάρτας

Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε δύο πλευρές, η πρώτη μέτρια προς κακή και η δεύτερη πολύ καλύτερη. Πάγος και Άνω Μερά ήθελαν τη νίκη και έπαιξαν μέχρι τέλος γι’ αυτήν. Από την πλευρά τους γηπεδούχοι θα μπορούσαν να το είχαν πάρει το ματς καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν μία… φλύαρη υπεροχή. Η Άνω Μερά από εκεί και πέρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με παίκτη λιγότερο και να αποδείξει γιατί βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Από τα αρνητικά του αγώνα της Άνω Σύρου ήταν οι πολλές… υπερβολές. Κατά την γνώμη των περισσότερων στο ματς έγινε κατάχρηση της κίτρινης κάρτας. Σε πολλές περιπτώσεις πράγματι έγινε, γιατί δεν γίνεται να δίνεις κίτρινη κάρτα σε ένα απλό μαρκάρισμα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και το ίδιο στο χώρο του κέντρου. Αν δούμε τις κάρτες, χωρίς να έχουμε δει το παιχνίδι, θα νομίζουμε ότι το ματς ήταν… πολεμικό και πως έπεφταν… κορμιά. Τρεις κόκκινες και δέκα κίτρινης κάρτες ο συνολικός απολογισμός σε ένα ματς το οποίο ναι μεν είχε φάουλ, αλλά όχι και τόσες κίτρινες.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

3’ δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μετά την κεφαλιά του Ζάρκου, έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά του Οζούνογλου.

12’ σουτ από τα 35 μέτρα του Ντόγου, στα χέρια του Τζάβρα η μπάλα.

14’ λάθος υπόδειξη για οφσάιντ του Χουσελά από τον Α’ βοηθό.

23’ με τα πόδια έβγαλε ο Καπέλλας το φάουλ του Χουσελά. Στη συνέχεια της φάσης αδύναμο σουτ από τον Σαλταμάρα.

34’ άουτ πέρασε το σουτ του Ζάρκου.

40’ Ο Πάγος με κεφαλιά ψαράκι από τον Μάρκο Πρίντεζη άνοιξε το σκορ μετά τη σέντρα από τον Σκορδίλη από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

46’ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το σουτ από τον Χουσελά από τα αριστερά της περιοχής. Ο Καπέλλας έχασε τη μπάλα από τα χέρια όμως στη συνέχεια ο παίκτης της Άνω Μεράς δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση.

48’ κόκκινη κάρτα για την Άνω Μερά, ο Παππαδάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων ενώ είχε μία κίτρινη πήρε τη μπάλα με το χέρι.

55’ τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Συριανού με το τετ α τετ του Τουρέ. Το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καπέλλα.

57’ στα χέρια του Καπέλλα η μπάλα στο σουτ του Κωφοκώτσιου.

60’ το παιχνίδια στα ίσα έπειτα την ατομική ενέργεια του Abdul κι ενώ στο έδαφος ήταν ο Κυριάκος Μανουδάκης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την φάση, καθώς αρχικά ζήτησαν φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και στη συνέχεια γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν τη μπάλα εκτός γηπέδου.

72’ άσχημο σουτ από τον Χαλκιά από το σημείο του πέναλτι, στη φάση αυτή ο Πάγος θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

75’ μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζάκο, ο παίκτης της Άνω Μεράς έπιασε ένα ασθενές σουτ από πλεονεκτική θέση.

80’ τεράστια ευκαιρία με Βελέντζα για τον Πάγο, ο παίκτης των γηπεδούχων δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Τζάβρα.

81’ ο Χουσελάς με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ και το προβάδισμα για την Άνω Μερά υπήρξε μία μικρή διακοπή στο παιχνίδι, τρεις παίκτες των φιλοξενουμένων μπήκαν από τον πάγκο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν κι ο ένας εξ αυτόν κλώτσησε τη μπάλα μακριά.

Παίκτες και των δύο ομάδων λίγο ήθελε να πιαστούν στα χέρια και στη συνέχεια, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε από το παιχνίδι τον Βελέντζα του Πάγου και τον Καραΐνδρο για την Άνω Μερά.

Ετικέτες: