Με το… αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών ο Περσέας Σύρου

Λύγισε από το… άγχος

  • Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:10
  • /   Eνημέρωση: 3 Δεκ. 2018 - 17:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών η ομάδα του Περσέα Σύρου, καθώς την Κυριακή το μεσημέρι ηττήθηκε με 0-3 από τον Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου. Σε ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία ήταν αρκετά καλό για τα δεδομένα του γυναικείου ποδοσφαίρου, οι Συριανές έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα η οποία ήταν ισάξια. Το άγχος των αθλητριών του Θεόδωρου Καραγιάννη έπαιξε το δικό του ρόλο καθώς αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς στην ιστορία του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ενώ απέναντί τους είχαν ένα συγκρότημα με περισσότερες εμπειρίες εντός αγωνιστικού χώρου μιας και είναι η τρίτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τρία τέρματα κι αρκετές καλές στιγμές κι από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχες θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι απ’ αυτό το ματς καθώς δεν είχαν αγωνιστικές διαφορές με την ομάδα του Αλίμου. Απεναντίας θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει σε δύο περιπτώσεις το σκορ κι ίσως τώρα να είχαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αλίμου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το άγχος των Συριανών καθώς ήταν το πρώτος επίσημο παιχνίδι. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή εντύπωση που άφησε με την εμφάνισή της η 15χρονη γκολκίπερ της ομάδα του Αλίμου η οποία έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και πως το μέλλον της… ανήκει.

 

Το φιλμ του αγώνα

2’ προβολή της Τσαταβαρβάρας από πολύ καλή θέση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Ρίζου.

19’ μεγάλη ευκαιρία για τον Περσέα με την Καπέλλα Χριστιάνα η οποία μετά από ατομική ενέργεια από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής βρέθηκε απέναντι στην Βαρβαροπούλου, όμως η νεαρή γκολκίπερ έπεσε όμορφα στα πόδια της και μάζεψε τη μπάλα.

29’ νέα μεγάλη ευκαιρία για της Συριανές με την Καπέλλα σε πανομοιότυπη φάση να μην  μπορεί και πάλι να κερδίσει την Βαρβαροπούλου.

32’ οι φιλοξενούμενες με σουτ της Τσαταβαρβάρας από τα περίπου 20 μέτρα έκαναν το 0-1 καθώς η Ρίζου δεν κατάφερε να βγάλει ένα σχετικά εύκολο σουτ.

36’ άουτ πέρασε το σουτ της Βενιαμίν.

41’ πολύ ωραία η Ρίζου κράτησε μέσα στο παιχνίδι την ομάδα της, καθώς έβγαλε με τις γροθιές το σουτ της Οτεμπέρη.

47’ άουτ πέρασε το απευθείας φάουλ που επιχείρησε η Γιάννου.

52’ η Οτεμπέρη με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τη Γιάννου για το 0-2.

63’ άουτ πέρασε το σουτ της Βενιαμίν από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

65’ σουτ της Κολοκάθη από το ύψος της περιοχής, όμως η Βαρβαροπούλου χωρίς πρόβλημα μάζεψε τη μπάλα.

68’ κεφαλιά της Κολοκάθη μετά το φάουλ της Ευσταθιάδου, η μπάλα στα χέρια της νεαρής γκολκίπερ της ομάδας των Τραχώνων.

79’ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από την απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γιάννη, η οποία από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής νίκησε την Ρίζου.

Α.Ο. Περσέας Σύρου (Καραγιάννης): Ρίζου, Μπουτούρη (68’ Γρηγοριάδου), Ρούσσου, Μαρίνου (70’ Ρουσσουνέλου), Μενδρινού (86’ Μαραγκού), Καπέλλα, Κολοκάθη, Ευσταθιάδου, Μονογυιού, Καπέλλα Ν. (62’ Καλλιμούκου).

Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου (Λυκούδη): Βαρβαροπούλου, Καραμαλίκου, Πουλοπούλου, Παπακαλυδούκα (20’ Κατσίνη), Τσαταβαρβάρα (82’ Μαργαρίτη), Οτεμπέρη, Γιάννου (82’ Σκανδάλη), Θεοδώρου, Παπαϊορδάνου,Ρεπάη Βενιαμίν.