Επικράτησε στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων ο συνδυασμός «Ισχύς εν τη Ενώσει»

Συνεχίζει στον προεδρικό θώκο ο Ρένος Φρέρης

Οι εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων ολοκληρώθηκαν με τη νίκη του συνδυασμού «Ισχύς εν τη Ενώσει» του Ρένου Φρέρη καθώς επικράτησε με 11-7 του κ. Χωριανόπουλου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο γήπεδο της Ερμούπολης και συνολικά ψήφισαν 18 σωματεία.

Στη Σύρο για να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα βρέθηκε και εκπρόσωπος του Πανναξιακού, όμως κάποιες οφειλές προς την Ένωση, στέρησαν το δικαίωμα αυτό στο σωματείο της Νάξου. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και οι εκλογές ολοκληρώθηκαν κανονικά. Ο Ρένος Φρέρης ήταν ο μεγάλος νικητής της εκλογικής αναμέτρησης και μετά το τέλος της διαδικασίας, δήλωσε ικανοποιημένος για την εμπιστοσύνη των σωματείων, αλλά και ταυτόχρονα… πικραμένος καθώς τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν κάποιες πιέσεις προς τα σωματεία για αλλαγή της ψήφου.

Ο νυν πρόεδρος της Ένωσης με το διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια. Ο κ. Φρέρης με τους συνεργάτες του δίνουν μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής κι αυτό φυσικά φάνηκε με την περσινή επιτυχία των Εφήβων της Μικτής Κυκλάδων.

Σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο για τις απαραίτητες αρχαιρεσίες, αλλά και οι νέοι σύμβουλοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.