Αποστολή του Α.Ο. Σύρου επισκέφθηκε την Μητροπολιτική κατοικία

«Πατρικές» ευχές

  • Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:33
  • /   Eνημέρωση: 27 Δεκ. 2018 - 11:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την καθιερωμένη του επίσκεψη πραγματοποίησε η ομάδα του Α. Ο. Σύρου, καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος υποδέχθηκε την αποστολή του συλλόγου του νησιού. Με… αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο παίκτες και τεχνικός διευθυντής βρέθηκαν στην οικία του Μητροπολίτη Σύρου για τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες ευχές. Η επίσκεψη αυτή μάλιστα έβγαλε και… είδηση αφού το παρών έδωσε και ο Γιώργος Ρούσσος ο οποίος όπως ειπώθηκε κι από τον πρόεδρο της ομάδας ο πρώην προπονητής της ομάδας θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα ο κ. Φώσκολος σε συζητήσεις που είχε με μέλη της αποστολής τόνισε πως την επίσκεψη αυτήν την θεωρεί γούρι μιας και την Τελευταία του χρονιά που είχε πάρει μέρος στο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει το νταμπλ.

Ενώ κατά τη διάρκεια της σύντομης συζήτησης εντός της οικίας του Μητροπολίτη Σύρου ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε με τα καλύτερα έργα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ Δωρόθεου, καθώς είναι δίπλα τόσο στις προσπάθειες του Α.Ο. Σύρου, αλλά και όλων των Συλλόγων του νησιού. Επίσης ο κ. Φώσκολος έδωσε και το ολοκαίνουργιο ημερολόγιο της ομάδας για το 2019.

Από την πλευρά του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου τόνισε την σημαντικότητα των ομάδων και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Επίσης μίλησε για τις αξίες και το ήθος που διαθέτουν οι αθλητές και πως όλοι θα πρέπει να σταθούν δίπλα στις προσπάθειες των διοικήσεων των ομάδων. Ο Α.Ο. Σύρου εκτός από τα ημερολόγια είχε μαζί του και σακούλες με τρόφιμα τα οποία τα άφησε στην Μητροπολιτική κατοικία ώστε να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες. Αυτή η κίνηση τονίστηκε κι από την κ. Δωρόθεο ο οποίος είπε πως «οι οικογένειες που θα πάρουν τα τρόφιμα αυτά γνωρίζουν πως έχουν διατεθεί από το σωματείο, αλλά και πως οι ομάδες είναι πάτα δίπλα τους».

Τέλος, ο Μητροπολίτης Σύρου έδωσε στην αποστολή του Α.Ο. Σύρου ένα ρόδι ως γούρι για το 2019 και ένα ημερολόγιο.