Η ΕΠΣ Κυκλάδων χάρη στο τέρμα του Σιμόπουλου στο 57’ πανηγύρισαν της τρίτη τους νίκη στο τουρνουά

Νίκησε Χίο και πάει για την πρώτη θέση

Οι νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκονται έναν αγώνα μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά τη νέα τους νίκη επί της Χίου με 0-1 το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι αθλητές του Γιώργου Μοστράτου αν και τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην Χίο κατάφεραν να πάρουν ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Σιμόπουλος στο 57’. Αγωνιστικά οι Κυκλάδες ήταν καλύτερες κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έφτασαν δίκαια στην νίκη. Πλέον το συγκρότημα του κ. Μοστράτου θέλει ισοπαλία απέναντι στην Λέσβο, όχι για να κλειδώσει την πρόκριση, αλλά την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη πλευρά η Χίος προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει κάποιο γκολ, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

39΄καλό σουτ από τον Ψυχιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πανταζή.

42’ με τις γροθιές σε κόρνερ έδιωξε ο Καββαδάς, έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέκκα.

46’ ο Καββαδάς με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν έπειτα το σουτ του Διακογιάννη.

50’ μεγάλη ευκαιρία για τους αθλητές του Γιώργου Μοστράτου, όταν μετά τη σέντρα από τον Γκούφα, ο Διακογιάννης με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς αυτή πέρασε άουτ.

54’ ο Πανταζής με εντυπωσιακό τρόπο κράτησε το μηδέν για την εστία του μετά την προσπάθεια του Σεζένια.

57’ ο Σιμόπουλος μετά την σέντρα του Γκούφα νίκησε τον Καββαδά και οι ΕΠΣ Κυκλάδων άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

59’ τεράστια ευκαιρία για γκολ έχασαν οι Κυκλαδίτες με τον Σιμόπουλο, έπειτα την παράλληλη πάσα του Σαρρή. Ο Σιμόπουλος δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα και χάθηκε χρυσή ευκαιρία για γκολ, καθώς ο Καββαδάς ήταν εκτός… εστίας.

80’ Γκούφας και Σιμόπουλος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καββαδά κι έτσι χάθηκε μία ακόμη διπλή ευκαιρία για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

82’ δοκάρι για την ομάδα του Γιώργου Μοστράτου μετά το σουτ του Ευμορφόπουλου, το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι Κυκλάδες πλέον κοντά στην πρόκριση.

Διαιτητής ήταν ο Δημαράκης με βοηθούς τους Μοσχάτο και Μερτζεμέκη

Συνθέσεις

ΕΠΣ Χίου (Μιχάλης Χατζηδάκης): Καββάδας, Νορέτσι, Στρουμπάκης, Μουτσάτσος, Δέλερες, Ντέντα (75΄Αμπαζής), Κλαδιάς (47΄Σεζένιας), Τσεκάι (52' Άγκο), Ψυχιάς, Κακούτσιος, Γαμζούδης.

Αναπληρωματικοί: Ντεντάι, Καραμανλής, Πούλος, Μπενοβίας, Παλάσσης, Ρουφάνης.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γιώργος Μοστράτος): Πανταζής, Μανδηλαράς, Πάπα (80΄ Καραβέλας), Κρεμύδας (41΄Σιμόπουλος), Γαληνός, Σκιαδάς, Διακογιάννης (65΄Μπλάμο,) Γουρνάς, Σαρρής (65΄ Ευμορφόπουλος,) Λέκκας, Γκούφας (80΄Αρκουλής)  .

Αναπληρωματικοί: Λεκάσι, Ξυδάκης, Καλαβρός, Σίγγας.

 

 

 

Νίκησαν τη Χίο οι παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Τη δεύτερή τους νίκη σημείωσαν οι παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας επικράτησαν της Χίου με 0-2. Οι παίκτες του Γιώργου Μοστράτου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασαν δίκαια στη δεύτερή τους νίκη, φτάνοντας του έξι (6) βαθμούς σε τρία (3) παιχνίδια. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με τη διαφορά πως το συγκρότημα του κ. Τριχιά έχει ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά της η Χίος που μετά το 1-1 με τη Σάμο, ήθελε τη νίκη και μπήκε με στόχο να την κατακτήσει. Όμως οι αθλητές του Γιώργου Μοστράτου είχαν διαφορετικά σχέδια και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στη  νίκη με 0-2. Μετά τη νίκη επί της Χίου οι Κυκλάδες διατήρησαν τις ελπίδες τους για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

4' άουτ πέρασε το σουτ του Κυρίτση, μέσα από την μεγάλη περιοχή.

8' ο Ξαγοράρης δεν είχε πρόβλημα στο σουτ του Αλεξόπουλου.

21' ο Παντελαίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

23’ ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε εντός της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε… στόχο και οι αμυντικοί της Χίου έδιωξαν τη μπάλα μακριά.

24’ τεράστια ευκαιρία για τους Κυκλαδίτες με τον Μακρυωνίτη, ο οποίος σε τετ α τετ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τζώρτζη, καθώς ο γκολκίπερ της Χίου έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

34’ ο Μακρυωνίτης με σουτ έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Βαμβακούση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας στο σκορ για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Μοστράτου (0-1).

38’ ο Κάτρης μετά την πολύ ωραία πάσα –ασίστ- του Μακρυωνίτη νίκησε τον Τζώρτζη διαμορφώνοντας το 0-2, σκορ που μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε.

55’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Μαργώνη

59’ ο Γιαννακόπουλος με απευθείας εκτέλεση προσπάθησε για κάτι καλό, όμως είδε τη μπάλα να περνά άουτ.

63’ άουτ το σουτ του Κάτρη από πλεονεκτική θέση.

64’ ο Ορφανός είχε μία καλή στιγμή για τις Κυκλάδες, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

ΕΠΣ ΧΙΟΥ (Δημήτρης Ντούλης) Τζώρτζης, Καστερνούδης (28' Ντάνος), Δόλωμας, Τσελάμι, Μουτάφης, Αντωνίου, Καραπιπέρης, Αλεξόπουλος, Μανωλιάς, Τζαφέρι, Μέργιες.

12. Καραμούζος, 13 Ζαννάρας, 14' Κίτρινος 15 Μονιόδης, 16 Μερεος, 17 Μαργάνης.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Γιώργος Μοστράτος) Ξαγοράρης, Κυρίτσης, Ορφανός, Φέγγης, Ψαρρας, Παντελαίος, Βαμβακούσης, Μακρυωνίτης, Γιαννακόπουλος, Κάτρης, Φιλιππούσης

Στον παγκο οι Κουρέντα, Πετράς, Ρούσσος, Ρουμελιώτης, Μαθιάσος, Γιουλάι, Λέκκας, Ζουγανέλης.

 

 

Εύκολα 0-5 τα Δωδεκάνησα τη Σάμο

Ένα εύκολο μεσημέρι είχαν οι παίδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου καθώς επικράτησαν της αντίστοιχης ένωσης Σάμου με 0-5, στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφτασαν εύκολα στην νίκη και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ακόμη περισσότερα τέρματα, αν η μπάλα και η τύχης δεν τους γυρνούσαν την… πλάτη. Εκτός από τα πέντε συνολικά τέρματα που σημείωσαν είχαν ακόμη άλλα τέσσερα δοκάρια.

Οι αθλητές του κ. Τριχιά μπήκαν στο ματς δυνατά, επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’ με τον Ράμο. Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς Δωδεκανήσου και δέκα (10) λεπτά αργότερα έκαναν δύο τα τέρματά τους  με τον Σάββα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τα δύο αυτά τέρματα να τις χωρίζουν, όμως η Σάμος έδειχνε πως δεν είχε τις δυνάμεις για να μπορέσει να πιέσει και να μειώσει το σκορ. Στο δεύτερο μέρος αν και ο κ. Τριχιάς έκανε όλες τις αλλαγές που είχε δικαίωμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους Δωδεκανήσιους να σημειώσουν ακόμη τρία (3) τέρματα.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

3’ ο Κακακιός με απευθείας εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να νικήσει τον Λεβέντη, όμως ο γκολκίπερ της Σάμου με κόρνερ έστειλε τη μπάλα εκτός τελικής γραμμής.

4’ Τα Δωδεκάνησα είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Πιζάνια, όμως ο Αλμετάς πάνω στη γραμμή με το κεφάλι έβγαλε τη μπάλα.

5’ στα χέρια του Λεβέντη η μπάλα έπειτα το σουτ του Καρανικολάου από πλεονεκτική θέση.

9’ ο Πιζάνιας εξ επαφής δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να χαθεί μία ακόμη καλή στιγμή για το συγκρότημα του κ. Τριχιά.

11’ ο Ράμος μπήκε από τα αριστερά εντός της μεγάλης περιοχής και με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Λεβέντη για το 0-1.

17’ ο γκολκίπερ της Σάμου με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε τη μπάλα έπειτα το σουτ του Σάββα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

19’ ο Κακακιός στάθηκε άτυχος καθώς στο σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, είδε τη μπάλα να σταματά το κάθετο δοκάρι του Λεβέντη.

20’ νέο δοκάρι για τα Δωδεκάνησα, αυτή τη φορά Οριζόντιο, έπειτα το σουτ του Πιζάνια.

21’ ο Σάββας στην επαναφορά με πλασέ έκανε το 0-2, καθώς αρχικά η μπάλα είχε χτυπήσει στο Οριζόντιο Δοκάρι του Λεβέντη έπειτα την προσπάθεια του Κακακιού.

23’ ευκαιρία για τον Ράμο μετά την ατομική ενέργεια, ο παίκτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Σάμου.

25’ στα χέρια του Λεβέντη η μπάλα μετά τα σουτ του Ράμου.

30’ άουτ πέρασε το σουτ του Σαββάκη.

34’ ο Κακακιός στάθηκε άτυχος στο σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, καθώς μετά την παρέμβαση του Λεβέντη η μπάλα χτύπησε στη δεξιά κάθετη δοκό και στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ της ομάδας της Σάμου.

36’ με ευκαιρία για τα Δωδεκάνησα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο μετά το σουτ του Πιζάνια η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λεβέντη.

41’ ο Πιζάνιας με πολύ ωραίο ψυλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Σάμου στην προσπάθεια του να βγει και να του κλείσει το οπτικό πεδίο, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-3.

48’ ο Παπακώστας με το κεφάλι έβγαλε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος του Λεβέντη, στο σουτ ου Κακακιού.

 54’ ο Καρανικολάου με κεφαλιά, έπειτα το κόρνερ του Πάχου έκανε το 0-4.

55’ με τα πόδια ο Λεβέντης στο σουτ του Σκαλέρη.

66’ ο Σκαλέρης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-5 για τα Δωδεκάνησα.

ΕΠΣ Σάμου (Λασπιάς): Λεβεντης, Καρράς (50’ Χαντές), Καρβέλης, Παπακώστας, Αλμετά, Καρλάς, Φουντούλης (13’ Πλακίδας, 50’ Γεράκης), Μανάι, Σπανός (41’ Καρούτσος), Καμίλης, Σχοινάς.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Τριχιάς): Καλιάρας (52’ Τζέλλος), Λέντζας, Σαββάκης (52’ Γεωργάκης), Υδραίου (57’ Κυριόπουλος), Πενταράκης, Κέλογκου, Κακακιός, Καρανικολάου (57’ Χατζηνικολάου), Πιζάνιας (43’ Σκαλέρης), Σάββας (43’ Πάχος), Ράμος (52’ Σαρήγιαννης).

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΠΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-14
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

1.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

         

8-0

2.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ - Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

         

1-1

3.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ - Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

         

0-5

4.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ - Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

         

0-2

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΠΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-16
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

5.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

         

4-1

6.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ - Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

         

1-1

7.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ - Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

           

8.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ - Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

         

0-1

 

 

Η βαθμολογία για την Κ-14

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

6

2

2

0

0

8

2

2.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

6

3

2

0

1

12

3

3.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

4

2

1

1

0

5

2

4.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

1

2

0

1

1

1

3

5.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

0

3

0

0

3

1

17

 

Η βαθμολογία για την Κ-16

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

9

3

3

0

0

7

2

2.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

4

2

1

1

0

6

1

3.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

1

2

0

1

1

1

2

4.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

0

1

0

0

1

1

2

5.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

0

2

0

0

2

1

9