Ο Α.Ο. Σύρου δεν πήρε τη νίκη στην Τήνο όπως θα ήθελε μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ

Πήρε βαθμό, έμεινε στη δεύτερη θέση

  • Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:02
  • /   Eνημέρωση: 4 Φεβ. 2019 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΣ Τήνου και Α.Ο. Σύρου μετά το 2-2 στο γήπεδο της Τήνου. Οι δύο ομάδες που έπαιξαν για τη νίκη δεν κατάφεραν να φτάσουν και στο τρίποντο παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό αγώνα με τους γηπεδούχους και τον Α.Ο. Σύρου να παίζουν ένα επιθετικό ποδόσφαιρο. Βέβαια δεν μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά καθώς τόσο ο ΠΑΣ Τήνου όσο και ο Α.Ο. Σύρου ήθελαν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Τώρα, από την πλευρά της η ομάδα της Σύρου μετά τους χαμένους δύο βαθμούς έχασε τις λιγοστές ελπίδες για κατάκτηση της πρώτης θέση και θα αρκεστεί στη δεύτερη του πρώτου ομίλου. Αυτό γιατί η Άνω Μερά πλέον ξέφυγε με επτά βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Σύρου έχει 22.

Ο ΠΑΣ Τήνου με τον πολύτιμο γι’ αυτόν πόντο πήγε στους 14 και προσπέρασε τον Πάγο που έχει 13, ενώ οι Τηνιακοί έχουν ένα ματς περισσότερο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, Ζαλώνης μετά την πάσα του Βελαλλόπουλου νίκησε τον γκολκίπερ της ομάδας της Σύρου με ωραίο πλασέ για το 1-0. Ο Α.Ο. Σύρου αντέδρασε με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ραμπαβίλα ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Αρμακόλας με προβολή έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Βελαλλόπουλου και την κεφαλιά του Ζαλώνη, έβαλε και πάλι την ομάδα της Τήνου μπροστά στο σκορ με 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Ραμπαβίλα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο φορ του Α.Ο. Σύρου έκανε το 2-2. Ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη μετά την πτώση του Συμιγδαλά μέσα στην περιοχή στο μαρκάρισμα του Γιαννησόπουλο, έδειξε την άσπρη βούλα. Το τελικό 2-2, μπορεί να έδωσε από έναν βαθμό και στις δύο ομάδες, όμως τόσο ο Α.Ο. Σύρου όσο και ο ΠΑΣ Τήνου δεν έμειναν ικανοποιημένοι αφού ήθελαν το απόλυτο από το παιχνίδι.