Ισοπεδωτικός ο Α.Ο. Σύρου που επικράτησε με 10-2 του Αίαντα Σύρου

«Χόρευε» στη βροχή

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:31
  • /   Eνημέρωση: 7 Φεβ. 2019 - 22:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα είχε ο Α.Ο. Σύρου απέναντι στον Αίαντα Σύρου που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει μετά και το τελικό 10-2. Οι παίκτες του Νίκου Βουτσίνου «χόρευαν» στην βροχή προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς αλλά θαρραλέους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρησης. Μία αναμέτρηση που στο μεγαλύτερό της μέρος διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχόπτωση. Οι παίκτες από την πλευρά τους έδειχναν να το ευχαριστιούνται και τα γκολ ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Αγωνιστικά το ματς ήταν… μονόπλευρο με τον Α.Ο. Σύρου να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως και τους νεαρούς του Αίαντα να ξεχωρίζουν για την πολύ καλή τεχνική τους κατάρτιση. Μάλιστα υπάρχουν αθλητές που σίγουρα στο μέλλον θα μας απασχολήσουν θετικά, αφού έδειξαν πως μπορούν να σταθούν όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και μεγαλύτερες κατηγορίες. Τέλος, MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε δικαίως ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας καθώς εκτός από τα τρία τέρματα που σημείωσε δημιούργησε άλλα τόσα. Επίσης, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως βασικός με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας καθώς από εδώ και στο εξής θα συνεχίσει από το πόστο του βοηθού προπονητή.  

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

4’ μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Σύρου με τον Ραμπαβίλα, έπειτα την κάθετη πάσα του Χούρου. Ο φορ του ΑΟΣ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ανδρεάκου.

10’ ο Χρυσικός βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ του Α.Ο. Σύρου, όμως ο Αρμάντο δεν είχε πρόβλημα στο να αποκρούσει τη μπάλα.

14’ διπλή μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τους Ραμπαβίλα και Συμιγδαλά. Ο Ραμπαβίλας με κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Ανδρεάκο όμως ο νεαρός γκολκίπερ του Αίαντα είχε ως σύμμαχο το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Συμιγδαλάς δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

18’ ο Λούσσας μετά από κούρσα 30 μέτρων πέρασε και τον τερματοφύλακα και με το κεφάλι έσπρωξε στη συνέχεια τη μπάλα στο άδειο τέρμα του Ανδρεάκου για το 1-0.

19’ άμεση αντίδραση των παικτών του Γιώργου Ρούσσου, ο Χρυσικός με πλασέ από τα δεξιά της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα τα δίχτυα κι έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

22’ ο Μπάιλας μετά την πάσα του Ραμπαβίλα έκανε το 2-1, ενώ η μπάλα βρήκε και στο σώμα του Καμπάνη κι άλλαξε λίγο πορεία.

24’ ο Λούσσας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1.

28’ ο Λούσσας με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 4-1 για τον Α.Ο. Σύρου.

31’ ο Μπάιλας με κεφαλιά έπειτα την υποδειγματική επίθεση των γηπεδούχων και σέντρα από τα δεξιά (πάρε – βάλε) του Ραμπαβίλα, έκανε το 5-1.

35’ ο Σταμούλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε για το γκολ, όμως ο Ανδρεάκος με υπερένταση έβγαλε σε κόρνερ.

41’ ο Μουλίδης έπειτα την ασίστ του Ραμπαβίλα έκανε το 6-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

51’ τρομερό σουτ και γκολ από τον Μπάιλα από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής (6-1).

60’ ο Ραμπαβίλας με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 8-1.

69’ ο Ραμπαβίλας με ωραίο τρόπο κατέβασε τη μπάλα μπροστά του και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 9-1.

78’ ο Ραμπαβίλας με το τρίτο προσωπικό τέρμα έκανε το 10-1.

82’ ο Ζαρμπώνης για τον Αίαντα είχε μία καλή στιγμή, όμως ο Αρμάντο με τις γροθιές έδιωξε σε κόρνερ.

88’ ο Ζαρμπώνης έκανε το τελικό 10-2 με πλασέ  μέσα από την μεγάλη περιοχή.  

 

Α.Ο. Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Αρμάντο Μέτκο, Σταμούλης (62’ Σαμανίδης), Συμιγδαλάς, Δημητρακόπουλος, Συριανός (54’ Σαγκινέτος), Μανουδάκης (57’ Κ. Ρούσσος), Χούρος, Μπάϊλας Λούσσας, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (54’ Σαγκινέτος).

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Ανδρεάκος (46’ Βαμβακούσης), Βοπόπουλος (46’ Ροσσολάτος), Δεναξάς, Καραμολέγκος, Καμπάνης, Σπανός, Βαμβακούσης, Νομικός (68’ Χατζησταυρίδης), Χρυσικός, Γουρνάς, Παράβαλος (72’ Ζαρμπώνης).