Την Τετάρτη το απόγευμα (18:30) θα πραγματοποιηθεί το ματς του Α.Ο. Σύρου και του Αίαντα στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων

Να μπει με το δεξί στην… φυσική του έδρα

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 6 Φεβ. 2019 - 18:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 18:30, στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του Αίαντα Σύρου. Ο αγώνας αυτός θα ανοίξει μάλιστα και την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων και συγκεκριμένα του 1ου ομίλου.

Ένα παιχνίδι που αν και φαντάζει εύκολο για τον Α.Ο. Σύρου – ίσως και να είναι – το ματς αυτό έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Αρχικά ο Νίκος Βουτσίνος για προσπαθήσει να στήσει την ομάδα του με τέτοιον τρόπο ώστε να κλειδώσει την υπόθεση νίκης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και στη συνέχεια να δει και κάποιες τακτικές που έχει δουλέψει στη νέα του ομάδα. Να σημειώσουμε πως με τον Βουτσίνο στον πάγκο ο Α.Ο. Σύρου έχει δύο ισοπαλίες καθώς είχε έρθει στη Σύρο με την Άνω Μερά 0-0 και στην Τήνο 2-2. Έτσι εκτός από τα διάφορα συστήματα που θέλει να δουλέψει ο κ. Βουτσίνος είναι μία καλή ευκαιρία να γευτεί και την πρώτη του νίκη ως προπονητής του ιστορικού σωματείου του νησιού. Από εκεί και πέρα ο Αίαντας που πλέον δεν έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία μιας και βρίσκεται στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα, θα παίξει για το γόητρο και να δείξει πως εκτός από τις μικρές ηλικίες, καλή δουλειά γίνεται και στα μεγαλύτερα παιδιά.

Ένα παιχνίδι που ο Α.Ο. Σύρου το θέλει, αφού ναι μεν έχει το αβαντάζ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης δεν την έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά. Αυτό γιατί απομένουν δύο αγωνιστικές και τον Α.Ο. Σύρου από τον Α.Ο. Μυκόνου τον χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Βέβαια μια διαφορά με τα παιχνίδια που απομένουν δύσκολα να καλυφθεί, όμως από την στιγμή που δεν έχει κριθεί μαθηματικά η θέση, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ο κόσμος από την πλευρά θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μετά από πολύ καιρό τον Α.Ο. Σύρου στην φυσική του έδρα και να θέλει τη νίκη με την επιστροφή του στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.