Ο Γιώργος Μοστράτος και οι αθλητές τους περιμένουν με… αγωνία να μάθουν τον αντίπαλό τους στους 16 του Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΕΠΣ Κυκλάδων

  • Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, 2019 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 28 Φεβ. 2019 - 18:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ζευγαριών της 2ης φάσης των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων στις κατηγορίες Κ14 και Κ16. Μετά την διαδικασία των αγώνων θα βγουν και οι αντίπαλοι των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων στην φάση των 16 καλύτερων Ενώσεων.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων τόσο στην κατηγορία Κ14 και Κ16 στην πρώτη φάση των αγώνων που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, είχε εξαιρετική παρουσία και έδειξε πως μπορεί και φέτος να διακριθεί. Μην ξεχνάμε πως τη σεζόν 2017-18 η ΕΠΣ Κυκλάδων στην κατηγορία των νέων έφτασε μέχρι την τρίτη (3η) θέση σε Εθνικό επίπεδο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΕΠΣ Κυκλάδων προκρίθηκε τόσο στους νέους όσο και στους παίδες και υπάρχει το ταλέντο αλλά και η δυνατότητα να προχωρήσει και στο φετινό τουρνουά. Στόχος του Γιώργου Μοστράτου (προπονητών των μικτών) είναι και τη φετινή χρονιά οι αθλητές του να δείξουν σε όλους όσους παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από κοντά, πως στις Κυκλάδες γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχει ταλέντο στον Νομό.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Πρωτάθλημα Κ14

Ζευγάρια Βορείου Ομίλου

Λάρισα – Άρτα, 1ος 1ου ομίλου – Κοζάνη, Δράμα – 2ος 1ου ομίλου, Πρέβεζα – Ημαθία, Ήπειρος – Τρίκαλα, Μακεδονία – Σέρρες.

Ζευγάρια Νότιου Ομίλου

Μεσσηνία – Κόρινθος, Αργολίδα – Ηλεία, Εύβοια – Αχαΐα – Βοιωτία – Θεσσαλία,

Πρωτάθλημα Κ16

Ζευγάρια Βόρειου Ομίλου

Λάρισα – Κέρκυρα, 1ος 1ου ομίλου – Ήπειρος, Σέρρες – 2ος 1ου ομίλου, Άρτα – Πιερία, Κοζάνη – Καρδίτσα, Μακεδονία – Δράμα.

Ζευγάρια Νοτίου Ομίλου

Ηλεία – Αργολίδα, Λακωνία – Μεσσηνία, Εύβοια – Βοιωτία, Αχαΐα – Φθιώτιδα,

Οι πιθανοί αντίπαλοι των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι οι εξής:

Πρωτάθλημα Κ14

Κυκλάδες, Ηράκλειο, Χανιά, Δωδεκάνησα, Πειραιάς, Αθήνα, Νικητές: (Μεσσηνία – Κόρινθος, Αργολίδα – Ηλεία, Εύβοια – Αχαΐα, Βοιωτία – Θεσσαλία)

Πρωτάθλημα Κ16

Κυκλάδες, Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή Χανιά, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτ. Αττική, Νικητές: (Ηλεία – Αργολίδα, Λακωνία – Μεσσηνία, Εύβοια – Βοιωτία, Αχαΐα – Φθιώτιδα)

Φάση των ''8'' και final four

Οι οκτώ (8) ομάδες που θα προκύψουν στην 4η Φάση, θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί, με καθαρά γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς & Νότος). Βέβαια αυτό θα συμβεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Αν δεν μπορεί να γίνει κλήρωση με γεωγραφικά κριτήρια τότε θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή.

Στην 5 η Φάση οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες της 4 ης Φάσης, θα συγκεντρωθούν σε Ε.Π.Σ. η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή και θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες, (ημιτελικός & τελικός) κάθε πρωταθλήματος, καθώς και οι αγώνες για την 3η & 4η θέση (μικροί τελικοί) αντίστοιχα.