Γ' φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Για την πρόκριση οι ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ώρα για την Γ’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής των Εθνικών ομάδων έφτασε. Οι ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά την πρόκρισή τους από την φάση των ομίλων είναι έτοιμες να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και να γράψουν μία ακόμη σελίδα στην ιστορία τους. Η αρχή έγινε την σεζόν 207-18, όπου η ομάδα των νέων έφτασε μέχρι την 3η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις από την αγωνιστική της παρουσία. Την τρέχουσα περίοδο οι Κυκλάδες έγραψαν μία ακόμη σημαντική στιγμή στην ιστορία τους, αφού για πρώτη φορά προκρίθηκαν στην επόμενη φάση τόσο η Κ14 τόσο και οι νέοι.

Στην… μάχη πρώτοι ρίχνονται οι νέοι (Κ16) του Γιώργου Μοστράτου και μετά την πολύ καλή τους παρουσία στην πρώτη φάση των αγώνων θέλουν να συνεχίσουν την αξιόλογη πορεία τους και φέτος να φτάσουν μέχρι το τέλος της… διαδρομής. Το «έργο» μόνο εύκολο δεν είναι αφού την Τετάρτη το πρωί το συγκρότημα του κ. Μοστράτου θα βρει απέναντί την ΕΠΣ Χανίων. Μία πολύ καλή ομάδα, αφού η ΕΠΣ Χανίων έχει στη σύνθεσή τους αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλές κατηγορίες. Ο Γιώργος Μοστράτος γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα των αθλητών της Ένωσης Χανίων και έχει καταστρώσει τα σχέδιά του και πως θα την αντιμετωπίσει. Ο Παριανός τεχνικός ανεξαρτήτου αποτελέσματος αλλά και πορεία έχει καταφέρει τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι των ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, να δημιουργήσει δύο πολύ καλές ομάδες οι οποίες προσφέρουν και ωραίο θέαμα. Η δουλειά του Ενωσιακού προπονητή και ιδιαίτερα στο νομό μας γίνεται πάρα πολύ δύσκολα, αφού οι αθλητές είναι διάσπαρτοι στα νησιών των Κυκλάδων. Παρά τις δυσκολίες έχει καταφέρει να δημιουργήσει ανταγωνιστικά σύνολα τα οποία μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο μόνο τη νίκη. Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια της Τετάρτης (σήμερα) ο Παριανός τεχνικός θέλει τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι νέοι που θα ριχθούν πρώτοι στη μάχη θέλουν να δείξουν  τον… δρόμο της πρόκρισης και στους παίδες.

Οι ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων θα βρουν απέναντί τους, στις 13:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας την ΕΠΣ Αθηνών. Για να καταφέρουν οι Κυκλαδίτες να περάσουν στην επόμενη φάση θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και δεν θα πρέπει να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή ούτε δευτερόλεπτο.

 

Η αποστολή της ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων

ΠΑΙΔΕΣ (Κ-14):(2005-2006)

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ : Παναγιώτης Μακρυωνίτης, Γιώργος Κάτρης, Αναστάσιος Ρούσσος

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ: Ιωσήφ Φιλιππούσης

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ: Ντέιβι Κουρέτα

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Διονύσιος Ρουμελιώτης, Ζαννής Ζουγανέλης

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αθανάσιος Κουκάς

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: Λεντιάν Γιαουπάι

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Εμμανουήλ Μαθιάσος, Ιωάννης Πέτρας, Αλέξανδρος Παντελαίος, Νικόλαιος Λέκκας, Ιωάννης Ορφανός, Ιάκωβος Ψαρράς

ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Άγγελος Βαμβακούσης, Παναγιώτης Ξαγοράρης, Ανδρέας Φέγγης

ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Αντώνιος Κυρίτσης

 

Η αποστολή της ομάδων των νέων Κ16 (2003-2004) της ΕΠΣ Κυκλάδων

 

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ: Άγγελος Μπλάμο, Παναγιώτης Γουρνάς, Διονύσιος Καραβέλας, Ειρηναίος Γαληνός, Νικηφόρος Ευμορφόπουλος

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ: Λορέντζος – Λεωνίδας Λεκάσι

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Νικόλαος Ξυδάκης, Βασίλ Πάπα

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Βασίλειος Κλαφουτζής

ΑΟ ΠΑΡΟΥ:  Χρήστος Πανταζής, Ιωάννης Σαρρής, Διονύσιος Σκιαδάς, Ιωάννης Διακογιάννης

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: Νικόλαος Αρκουλής, Νεκτάριος Σιμόπουλος

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ: Ματθαίος Μανδηλαράς, Κωνσταντίνος Γκούφας, Λάμπρος Λέκκας, Εμμανουήλ Καλαβρός

ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Άγγελος Κρεμμύδας

 

Η αποστολή της ομάδας Κ14 της Αθήνας

 Παπατριανταφύλλου, Κορωναίος, Τζήμας (Χαλάνδρι), Φυτσιλής (Ελπίδα Αγίων Αναργύρων), Ψύλλας (Κεραυνός Πετρούπολης), Παπαδημητρίου (Λαύρα Αργυρούπολης), Λιάτης (Νέα Ιωνία), Κολοκούρης, Βασιλείου (Χολαργός), Στεφάνου (Άτταλος), Σκαιλίδης (Αθηναΐδα), Γκίκας (Δούρειος Κυψέλης), Τσιρβουλής (Αμπελόκηποι), Κανάκης (Καλαμάκι), Μπιλικαιδής) (Ιάσων), Σκιαδαρέσεης (Κένταυρος Βριλησσίων), Μανιατόπουλος (ΠΑΣ Γαλάτσι), Κυργοτάσης, Έξαρχος (Χαραυγιακός), Τζαβάρας, Σαμούρης (Κηπούπολη), Σπαθάρης, Διαμαντής (Παναθηναϊκός), Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων), Κονσολάκης (Παλαιό Φάληρο), Δαμής, Καλαιζής, Αθανασιάδης (Δάφνη Παλαιού Φαλήρου), Πουλιάσης (Αλσούπολη), Νίνος, Χαραλάμπους (Απόλλων Χαλανδρίου), Καλαποθράκος (Χαϊδάρι).

 

3η ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-14 2018-2019
(1η φάση)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

15.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Ε.Π.Σ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Τετάρτη

27/03/19

13:00

3η ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-16 2018-2019
(1η φάση)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

16.

Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ - Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Τετάρτη

27/03/19

10:30