Παραμένει στον Α.Ο. Πύργου ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος

Στην… άκρη του πάγκου του Α.Ο. Πύργου θα συνεχίσει να κάθεται ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, αφού ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκησης της ομάδας της Σαντορίνης έχουν ήδη συμφωνήσει για τη σεζόν 2019-20.ΟΙ δύο πλευρές μετά την πολύ καλή συνεργασία που είχαν στο φετινό πρωτάθλημα, δεν άργησαν να συμφωνήσουν και ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν για την επόμενη χρονιά. Μία χρονιά που θα βρει τον Α.Ο. Πύργου στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων, αφού όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει, αλλά και να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο νεαρός προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος από την έως τώρα συνεργασία του με τη διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Πύργου, αφού όπως είπε ότι κι αν ζητήθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν υλοποιήθηκε. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχουν γίνει ήδη κάποιες  διερευνητικές επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Α. Ο. Πύργου και αναμένονται οι απαντήσεις των αθλητών. Στόχος όπως είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος για τη σεζόν 2019-20 δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία και τη συνέχιση της παρουσίας του Α.Ο. Πύργου στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων.

"Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση αφού πρωταρχικός στόχος ήταν να παραμείνει στην κατηγορία. Για πρώτη φορά συμμετείχε σε μπαράζ Γ' εθνικής. Η συνεργασία που έχω με τη διοίκηση είναι άψογη. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ότι και εάν ζήτησαν μου το πραγματοποίησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και ήδη έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά που στόχος βασικός παραμένει η σωτηρία. Έχουμε κάνει εδώ και μήνες επαφές με ποδοσφαιριστές και περιμένουμε απαντήσεις" είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός του Α.Ο. Πύργου.