Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 3-1 στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος

Έδειξε πως μπορούσε ακόμη και την πρώτη θέση

Με νίκη έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Α.Ο. Σύρου, αφού στο ματς που έπεσε η δική του… αυλαία επικράτησε με 3-1 της Άνω Μεράς. Βέβαια το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες αφού ότι κι αν γινόταν η Άνω Μερά είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Σύρου θα μείνει με την… γλυκόπικρη γεύση της δεύτερης θέσης, αλλά και πως πλήρωσε ακριβά τις δύο κακές εμφανίσεις της στα ματς της Μυκόνου κόντρα σε Άνω Μερά και Α.Ο. Μυκόνου. Ιδιαίτερα στο δεύτερο παιχνίδι όπου ο Α.Ο. Μυκόνου ήταν αδιάφορος βαθμολογικά θα μπορούσαν οι Συριανοί να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη θέληση τη νίκη, κάτι που θα τους έδινε το δικαίωμα να παλέψουν κόντρα στην Άνω Μερά για την πρώτη θέση. Η ομάδα του κ. Παπαπαναγή αν και ηττήθηκε επηρεάστηκε ούτε βαθμολογικά, αλλά και ούτε ψυχολογικά, αφού το ματς ήταν… ως μη γενόμενο. Την ερχόμενη Κυριακή οι Μυκονιάτες θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα τον Πανναξιακό με τον κινητή εκτός από το πρωτάθλημα να παίρνει και το εισιτήριο της Ανόδου.  

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

2΄με μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Σύρου ξεκίνησε η αναμέτρησης κόντρα στην Άνω Μερά. Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο πλασέ προσπάιησε να νικήσει τον Χριστοδουλάκη. Ο Κωφωκότσιος όμως βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την απομάκρυνε πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος της Άνω Μεράς.

6’ άουτ πέρασε το σουτ του Ταμάμη από πλεονεκτική θέση.

13’ σε κόρνερ με το δεξί χέρι έβγαλε ο Κώστας Συριανός, στο σουτ από πολύ καλή θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή του Γκολέμη.

21’ο Συριανός κράτησε το… μηδέν για την εστία του, έπειτα την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ξενάκη.

26’ ο Δημητρανόπουλος νίκησε με το συρτό απευθείας Φάουλ τον Κώστα Συριανό (0-1), από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής. Ο γκολκίπερ του Α.Ο. Σύρου αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να φτάσει στην μπάλα.

30’ ο Ραμπαβίλας μετά το λάθος γύρισμα του Ουζούνογλου βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

33’ κούρσα 30 περίπου μέτρων από τη δεξιά πλεευρά έκανε ο Μπάιλας, όμως το σουτ που επιχείρησε ο νεαρός παίκτης των γηπεδούχων σταμάτησε πάνω στον Χριστοδουλάκη. Στη συνέχεια της φάσης ο Λούσσας δεν επωφελήθηκε από την επαναφορά της μπάλας.

35’ ο Συμιγδαλάς με ωραία σέντρα βρήκε από τα αριστερά τον Ραμπαβίλα και ο δεύτερος με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστοδουλάκη.

47’ σε κόρνερ έδιωξε ο Συριανός το σουτ του Δημητρανόπουλου.

38’ ο Γκολέμης από πλεονεκτική θέση προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, όμως η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

52’ μεγάλη ευκαιρία με τον Ραμπαβήλα για το 2-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Άνω Μεράς.

54’ άουτ πέρασε το σουτ του Δημητρανόπουλου.

55’ ο Λούσσας βγήκε στην κόντρα, βρέθηκε απέναντι από τον Χριστοδουλάκη και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Άνω Μεράς, με τον Α.Ο. Σύρου να παίρνει με τον τρόπο αυτόν το προβάδισμα με 2-1.

61’ ο Abdul βρέθηκε μέσα στην περιοχή της ομάδας της Σύρου, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο στο σουτ που επιχείρησε.

81’ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το ματς στα ίσα με το σουτ του Γκολέμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Συριανού.

84’ σε κόρνερ με τις γροθιές έδιωξε ο Χριστοδουλάκης στο σουτ του Μουλίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

93’ ο Σταμούλης με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-1 έπειτα την ασίστ, πάρε-βάλε του Σαμανίδη.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Συριανός, Μαραγκός, Συμιγδαλάς, Αργυρός, Συριανός Α., Σταμούλης, Μπάιλας (62' Σαμανίδης), Ταμάμης (73' Μουλίδης), Λούσας (59' Σαγκινέτος), Ραμπαβίλας, Ρούσσος (59' Μανουδάκης)

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Φώτης Παπαπαναγής) Χριστοδουλάκης, Κουντουράς (75' Βαγενάς), Ουζούνογλου (59' Ραζάκ), Χατζάκος, Κωφοκώτσιος, Ντιουφ, Δημητρανόπουλος, Ξενάκης (46' Καρφαρίδας), Γκολέμης, Αδαμ, Ραϊσσης (59' Παπαδάκης).

 

Ισόπαλο το ματς της Πάρου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Α.Ο. Πάρου και Πανναξιακός στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς. Το ματς αυτό όπως ήταν το τελευταίο τόσο για τον Πανναξιακό όσο και για τον Α.Ο. Πάρου στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Βέβαια οι Ναξιώτες έχουν ένα ακόμη παιχνίδι, ένα ματς που αν το κερδίσουν θα κατακτήσουν μετά από χρόνια το πρωτάθλημα του Νομού και ταυτόχρονα θα πάρουν και το εισιτήριο της ανόδου και τη σεζόν 2019-20 θα αγωνισθούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία, μαζί με τα συγκροτήματα της Σαντορίνης.

Ο Πανναξιακός ο οποίος βαθμολογικά αδιάφορος, αφού έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου αρκετές αγωνιστικές πριν, ταξίδεψε στην Πάρο για το… τυπικό της υπόθεσης. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάρου πάλεψε το ματς μέχρι τέλους αφού δεν ήθελε να χάσει στο ματς που θα έπεφτε η δικής της… αυλαία. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, δεν το έβαλε κάτω πάλεψε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε αφού ο Γιουρτζίδης στο 87’ ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του.

Αγωνιστικά ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους διαστήματα και το τελικό 2-2 μοιάζει ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

 

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

17' Ο Καράι σαν… από μηχανής θεός έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή έπειτα το σουτ του Κούτσα μέσα από την μεγάλη περιοχή.

22’ ο Χανιώτης με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Βαθρακοκοίλη.

30’ ο Γιουρτζίδης μετά τη σέντρα του Καντιώτη δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

32’ ο Καρούσης μετά της πολύ ωραία κάθετη πάσα του Κωστόπουλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Α.Ο. Πάρου και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

38’ ο Ανεβλαβής με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Καρούση και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 0-2 για τον Πανναξιακό.

39’ άουτ πέρασε η μπάλα στο σουτ του Σγουράτι.

40’ οι γηπεδούχοι μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

41’ άουτ το σουτ του Τσόκα.

51’ ο Καρυφαλλάκης μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σγουράτι πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

52’ ο Γιουρτζίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπροκάκη και με ψηλοκραμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πανναξιακού. Η μπάλα όμως δεν του έκανε το… χατίρι καταλήγοντας άουτ.

80’ ο Σαρρής με ωραίο σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα του Μπροκάκη και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2.

87’ ο Γιουρτζίδης μετά από μαρκάρισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής ο Κουζούμης με βοηθό τον Χατζόπουλο και την κα. Ψαρρά.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Χρήστος Γαβαλάς) Χανιώτης, Καντιώτης, Μπέτσα, Γκιόκα, Καραφυλλάκης, Τσούκε, Τσόκα, Σγουράτι Α. (70' Σαρρής Α.), Κούτσα (75' Σγουράτι Φ.), Γιαννούλης, Γιουρτζίδης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Μπροκάκης, Καράι, Στρατούτης, Καφετζής, Κωστόπουλος, Παπανικολάου, Ζαφείρης (63' Λογοθέτης), Δεμερτζής (46' Λυμπερτάς), Βαθρακοκοίλης (46' Πιτταράς), Καρούσης (63' Μπονιάκος), Ανεβλαβής.

 

 

 

 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - Β ΦΑΣΗ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

1.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

3-1

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - Β ΦΑΣΗ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

2.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

2-2

3.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

3-0 α.α.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(25η φάση)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

4.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ)

6-3

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ-16 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ
(1η φάση)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

5.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

0-0 (πεν: 2-3)

6.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ (Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

4-2

7.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)

2-0

8.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ( ΤΕΛΙΚΟΣ )

1-1 (πεν: 2-3)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 MOLTEN 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(14η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

9.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

9-3

               
 

 

Τελική βαθμολογία

Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

1ος όμιλος – Β’ φάση

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

8

4

2

0

2

4

4

2.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

7

4

2

1

1

5

3

3.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

4

4

1

1

2

2

4

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ' έχει +2 βαθμούς. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ BLUE STAR FERRIES 2018-2019

 

2ος όμιλος – Β’ φάση

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

18

6

5

1

0

19

5

2.

Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ

7

5

2

1

2

11

9

3.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

5

5

1

0

4

9

17

4.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

5

6

1

2

3

10

18

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ' έχει +2 βαθμούς. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ BLUE STAR FERRIES 2018-2019
Το σωματείο 'Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ' έχει +2 βαθμούς. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ BLUE STAR FERRIES 2018-2019

 

Βαθμολογία Κ-14

1ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

37

14

12

1

1

53

15

2.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

36

14

12

0

2

83

20

3.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

26

13

8

2

3

43

27

4.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

23

14

7

2

5

40

33

5.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

14

13

4

2

7

24

35

6.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

14

14

4

2

8

23

32

7.

ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

9

14

2

3

9

15

38

8.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

-3

14

0

0

14

2

83

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002' έχει -3 βαθμούς. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Π.Ε./ΕΠ.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 21/10-10-2018