Η ΕΠΣ Κυκλάδων κοινοποίησε το πρόγραμμα του τελικού του πρωταθλήματος

Ετοιμασίες για τη μεγάλη… γιορτή

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου και να αναδειχθεί ο πρωταθλητής του νομού έχει ήδη… ξεκινήσει.

Πανναξιακός και Άνω Μερά προετοιμάζονται πυρετωδώς για την… μεγάλη ημέρα, καθώς στόχος πλέον και των δύο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τώρα ποια θα το καταφέρει, αυτό θα γίνει γνωστό μετά τη διεξαγωγή του τελικού που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 12 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα.

Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή έχε κάνει το δικό της προγραμματισμό, αφού το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων θέλει να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στον τελικό. Είναι αλήθεια πως η Ένωση έχει καταρτίσει έτσι το πρόγραμμα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τελικός τοπικού πρωταθλήματος, αλλά μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι ομάδες σύμφωνα με το πρόγραμμα θα βρεθούν μία μέρα νωρίτερα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου και θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Επίσης θα δοθούν και συνεντεύξεις Τύπου από τους πρωταγωνιστές του τελικού και τους προπονητές των δύο ομάδων.

 

 

Βράβευση Κουμπαράκη

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Στέφανος Κουμπαράκης διαιτητής του Συνδέσμου Θράκης θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ της Άνω Μεράς και του Πανναξιακού. Ο Κουμπαράκης ο οποίος ξεκίνησε τη διαιτητική του καριέρα από το σύνδεσμο διαιτητών Κυκλάδων στη συνέχεια για επαγγελματικούς αλλά κυρίως λόγω σπουδών εγκαταστάθηκε στην Θράκη. Το πείσμα του και η αγάπη του για τη διαιτησία τον έχουν φέρει πλέον στα μεγάλα σαλόνια – super League – και διευθύνει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας. Η ΕΠΣ Κυκλάδων μετά τη συζητήσεις που έγιναν με την αντίστοιχη της Θράκης αποφασίστηκε να ορίσει ως διαιτητή των Στέφανο Κουμπαράκη. Ίσως τον μόνο που θα μπορούσε να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος. Από εκεί και πέρα η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει αποφασίσει λίγο πριν τον τελικό να βραβεύσει τον Στέφανο Κουμπαράκη για την εξέλιξη του και πορεία του στη Διαιτησία της χώρας μας.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Σας ενημερώνουμε για το Πρόγραμμα Διεξαγωγής του Τελικού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας BLUE STAR FERRIES 2018-2019, μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ – ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12-05-2019 και ώρα 18:00, στο γήπεδο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΠΣΚ στην Σύρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ

ΩΡΑ 17:00 – Προπόνηση σωματείου ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ στο γήπεδο ΕΡΜ.- ΕΠΣΚ.

ΩΡΑ 19:00 – Προπόνηση σωματείου ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο γήπεδο ΕΡΜ.-ΕΠΣΚ.

 ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ

ΩΡΑ 12:00 - Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του γηπέδου ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΠΣΚ. Υποχρεούνται να βρίσκονται ως Εκπρόσωποι των Σωματείων οι εξής: Πρόεδρος ή Μέλος του Δ.Σ, Προπονητής και  ποδοσφαιριστής.

ΩΡΑ 16:30 – Άφιξη των δύο Σωματείων στο γήπεδο.

ΩΡΑ 17:55 - Είσοδος ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και Βράβευση Διαιτητή SUPERLEAGUE  κ. ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΩΡΑ 18:00 -  Έναρξη Τελικού  

ΩΡΑ 20:00 – Απονομές Επάθλων

ΩΡΑ 20:30 – Συνέντευξη Τύπου Προπονητών-Ποδοσφαιριστών.

 Διευκρινίζεται ότι η είσοδος των παιδιών έως 12 ετών θα είναι δωρεάν.