Φιλικό με την Εθνική Κωφών ο Πάγος

Ο Πάγος για ακόμη μία φορά έδειξε την ευαίσθητη πτυχή και απέδειξε πως οι ομάδες πρέπει να είναι κοντά στον συνάνθρωπο, αλλά και κοντά που έχουν διάφορα προβλήματα υγείας. Έτσι η ομάδα της Σύρου βρέθηκε στην Αθήνα που είχε την ευκαιρία να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ΕΟΑΚ. Ο Πάγος χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχθηκε αμέσως για φιλικό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα Κωφών. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ερυθραίας και ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Κωφών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 2 έως και τις 16 Ιουνίου.

Τέλος, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν η Εθνική Κωφών θα επισκεφθεί τη Σύρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στην αποστολή του Πάγου στην Αθήνα για το φιλικό ήταν οι: Μαρουδιάς Αθ.-Φωτεινιάς Α.-Αργυρός Ι.-Βαβουράκης Ν.-Γεράρδης Φρ.-Χαλκιάς Η.-Μαρουδιάς Ν.-Μαΐπάς Σπ.-Ρούσσος Κ.-Πρίντεζης Μ.-Παπούδης Κ.-Αρακάς Γ.-Βουτσίνος Ισιδ.-Φούντας Κ.-Νικιτίδης Α.-Κονδύλας Μ.-Βαμβακάρης Δ., Σιγάλας Δ.

 

Η ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Πάγο από τον την Εθνική Κωφών

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ποδόσφαιρου ΕΟΑΚ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο Κρήτης στις 2-16 Ιουνίου έγινε ο φιλικός αγώνας Σύρος- ΕΟΑΚ στο γήπεδο Ερυθραία όπου η εμφάνιση της εθνικής είναι θετική. 
Ευχαριστούμε τη ομάδα Σύρος που ταξίδεψε από το νησί στη Αθήνα για αυτό το φιλικό, επίσης ευχαριστούμε το Πανερυθραϊκό για τη παραχώρηση του γήπεδο για αυτό το φιλικό.
Ευχαριστούμε παρά πολύ την διοίκηση του Πανερυθραϊκού και τον πρόεδρο κ. Αχαρονιάν Τόνυ που μας παραχώρησε το γήπεδο για το φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας Κωφών με την ομάδα της Σύρου. Όπως επίσης τον γιατρό της ομάδας του Πανερυθραϊκού κ. Κουτσούμπο Σπύρο που παρείχε της πρώτες βοήθειες αλλά και τον φροντιστή κ. Λορέντζο».