Το ευχαριστώ της Άνω Μεράς

Η Άνω Μερά λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και την επιστροφή της σε Εθνική κατηγορία με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τόσο την ΕΠΣ Κυκάδων αλλά και όλες τις ομάδες του νομού που την συνεχάρησαν για την επιτυχία της.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας της Μυκόνου τόνισε πως θα κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει τη σημαία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου ψηλά και μαζί με τα συγκροτήματα της Σαντορίνης. Αν δεν αλλάξει κάτι οι Κυκλάδες θα εκπροσωπηθούν με τρεις ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2019-20.

 

Η ανακοίνωση της Άνω Μεράς

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούμε ολόψυχα την Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ και όλους τους Αθλητικούς συλλόγους του νομού μας για τις ευχές τους ως προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α κατηγορίας Κυκλάδων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά το όνομα των Κυκλάδων μας , μαζί με τις άλλες δύο ομάδες της Σαντορίνης και να δείξουμε ότι παρόλο τις τεράστιες –ποδοσφαιρικά- δυσκολίες που έχει η περιοχή μας, με αγάπη και θέληση όλα είναι δυνατά.

Όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Κυκλάδων, δεν απαρτίζονται από παράγοντες και αθλητές αλλά από ήρωες του αθλητισμού»!

Ετικέτες: