Οι μικροί αθλητές και μαθητές της Άνδρου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ακόμη περισσότερα για το άθλημα του ποδοσφαίρου

Στην Άνδρο… ταξιδεύει το «Μπάλα Παντού», «Grassroots»

Η Άνδρος είναι έτοιμη για να γίνει το τρίτο νησί μετά την Κύθνο και την Σύρο που θα υποδεχτεί τις δράσεις της ΕΠΟ που γίνονται με τη συνεργασία της ΕΠΣ Κυκλάδων και τώρα με τον Ανδριακό Ο. Φ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Ιουνίου στο νησί της Άνδρου θα βρεθούν ο ομοσπονδιακός προπονητής Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων  Ειρηναίος Φρέρης και άλλα μέλη της ένωσης, όπου σε συνεργασία με τον Ανδριακό θα παρουσιαστούν τα προγράμματα, «Μπάλα Παντού», «Grassroots» και « Πάσα στα Θρανία».

Ο Γενικός Γραμματέας του Ανδριακού και υπεύθυνος των ακαδημιών, Γιάννης Μήλας, μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου έχουν ήδη οργανώσει τις εκδηλώσεις που θα αποτελέσουν μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Να σημειωθεί εδώ πως οι εκδηλώσεις τόσο στην Κύθνο όσο και στη Σύρο είχαν τεράστια επιτυχία. Τα παιδιά μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά να μιλήσουν με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές.

Το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων:

09:45 – άφιξη προπονητή Εθνικών ομάδων Ελευθεριάδη Θεόδωρου

11:00 – Ομιλία κ. Ελευθεριάδη στα παιδιά στο δημοτικό κινηματοθέατρο Άνδρου.

Παρουσίαση προγράμματος «Πάσα στα Θρανία»

18:00 - 21:00 – Δημοτικό στάδιο Άνδρου

Παρουσίαση προγραμμάτων «Μπάλα Παντού» και «Grassroots» από τον Ελευθεριάδη Θεόδωρο και τους προπονητές του Ανδριακού Ο.Φ.