Αναζητεί προπονητή η ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο των ομάδων της Ένωσης. Αρχικά συζητήθηκε και αποφασίστηκε η αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο των ομάδων, αφού έγινε λόγος για διεύρυνση του. Δηλαδή να προστεθεί ακόμη ένας προπονητής που να έχει την ευθύνη και την επίβλεψη των νησιών των Βορείων Κυκλάδων. Για τον αριθμό των προπονητών θα εξαρτηθεί κι από την συζήτηση που θα υπάρξει με τον ήδη Ενωσιακό προπονητή Γιώργο Μοστράτο. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα όπου και θα μιλήσουν οι δύο πλευρές ξανά, καθώς στην πρώτη δεν υπήρξε κάποια συμφωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες των Ενωσιακών ομάδων δεν έχουν παρά να στείλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων αποφάσισε την πρόσληψη ενός ή δύο Ενωσιακών Προπονητών (εξαρτάται από την πρόθεση του ήδη Ενωσιακού Προπονητή κ. Μοστράτου Γεώργιου εάν θα παραμείνει στη θέση του ή όχι).

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Κ. (e-mail: epskykladon@gmail.com ή FAX 22810-87762).

Βασική προϋπόθεση των υποψήφιων είναι και η εγγραφή τους στο Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων.

Ετικέτες: