Εκλογές για… Παμμηλιακό

Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου ο Παμμηλιακός θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική του συνέλευση και ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Η ομάδα της Μήλου με παρουσία στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία του νησιού σημαντικές αθλητικές στιγμές. Ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά της Μήλου να αθληθούν, να γνωρίσουν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τα άλλα αθλήματα από… μέσα και να μάθουν όλα τους τα μυστικά. Επίσης, τους δίνει την ευκαιρία στον δύσκολο χειμώνα μία ωραία και σημαντική διέξοδο.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής συνέλευσης όπως αναφέρει η ημερήσια διάταξη θα προκηρυχτούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Μία πολύ σημαντική διαδικασία, αφού η νέα διοίκηση θα τρέξει όλα τα σημαντικά ζητήματα του άμεσου μέλλοντος.  

 

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού Α.Σ, σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού του συλλόγου η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στο γραφείο του συλλόγου με ώρα έναρξης την 18:00 απογευματινή.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι:

  1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2018 – προϋπολογισμού 2019 – απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε διαχειριστική ευθύνη.
  2. Διοικητικός απολογισμός – πορεία του συλλόγου κατά τα έτη 2018-19 και αθλητικοί στόχοι για το 2019-20.
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής (άρθρα 28-29 καταστατικού).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα α οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Ετικέτες: