Ο Α.Ο. Σύρου παραμένει χωρίς προπονητή, αφού τίποτα δεν κινείται αυτό το διάστημα

Παρατεταμένη… στασιμότητα

  • Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουν. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με πολύ αργούς ρυθμούς κινούνται οι διαδικασίες στον Α.Ο. Σύρου, αφού εδώ και κάποιες εβδομάδες οι εξελίξεις είναι… στάσιμες.

Τίποτα και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του ιστορικού σωματείου αφού τα πάντα έχουν... παγώσει. Η αρχή έγινε με την ουσιαστική αποδοχή της παραίτησης του προπονητή της ομάδας Νίκου Βουτσίνου. Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες συζητήσεις μεταξύ του προέδρου Γιώργου Φώσκολου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ρούσσο και Νίκο Βουτσίνο και όλα έδειχναν πως υπήρχε συμφωνία. Όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα τα πάντα έχουν κολλήσει και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσο και καμία ουσιαστική συμφωνία. Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως τόσο ο Γιώργος Ρούσσος όσο και ο Νίκος Βουτσίνος είχαν συμφωνήσει να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Σύρου και να οδηγήσουν το ιστορικό σωματείο στο νέο πρωτάθλημα με φιλοδοξία και όνειρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι μέρες περνούν και κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί με βεβαιότητα να απαντήσει πιο θα είναι τόσο το μέλλον την ομάδα όσο και οι στόχοι που θα τεθούν. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην μη κάθοδο την ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά στις καθυστερημένες κινήσεις που γίνονται. Αυτό γιατί αρχικά θα πρέπει να γίνουν και κάποιες συζητήσει σε διοικητικό επίπεδο ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν παραμείνει το υπάρχον Δ.Σ. ή θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Έχουν μειωθεί τα… φαβορί

Οι Κυκλάδες την σεζόν 2019-20 θα εκπροσωπηθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τρεις ομάδες, αφού όπως είναι γνωστό τόσο ο Πανθηραϊκός όσο και η Θύελλα Καμαρίου παρέμειναν στην κατηγορία και ήρθε να προστεθεί και η Άνω Μερά η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων τη σεζόν 2018-19. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες που θα κάνουν ουσιαστικό πρωταθλητισμό θα είναι λιγότερες κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες των σωματείων που θα θέσουν υψηλούς στόχους. Ιστορικά οι ομάδες που μπορούν αυτήν την στιγμή να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι ο Α.Ο. Σύρου, ο Πανναξιακός και ο Α.Ο. Μυκόνου. Το παράδοξο είναι πως τα τρία αυτά σωματεία έχουν και την μεγαλύτερη ιστορία στο ποδόσφαιρο του Νομού και παρόλα αυτά αυτή τη στιγμή βρίσκονται και στο τοπικό πρωτάθλημα. Για τον Α.Ο. Σύρου πάντως είναι μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αφού έχει δείξει πως με λίγη προσπάθεια κι έναν καλό σχεδιασμό μπορεί κι έχει τις δυνατότητες να το κατακτήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω.