Με επίσημη ανακοίνωση του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το ιστορικό σωματείο

Παρελθόν από τη διοίκηση του Α.Ο. Σύρου ο Γιώργος Φώσκολος

Τέλος από τον Α.Ο. Σύρου και επίσημα ο Γιώργος Φώσκολος. Ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου με επιστολή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου.

Ο κ. Φώσκολος όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την είσοδό του στη διοίκηση του ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου. Ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο και δεδομένο καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Φώσκολος συζητά με την πρώην διοίκηση του ΤΑΑ και δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

 

Η ανακοίνωση παραίτηση του Γιώργου Φώσκολου

«Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο…» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα. Κάπως έτσι τελειώνει και η θητεία μου στην προεδρική καρέκλα του Α.Ο. Σύρου.

Μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ όπως και την οικογένειά μου. Από μικρό παιδί μεγάλωσα κοντά της, γεύτηκα μεγάλες επιτυχίες της και της οποίας είχα τη μεγάλη τιμή να ηγηθώ διοικητικά για αρκετά χρόνια, πολλά από τα οποία μόνο εύκολα δεν ήταν.

Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα γι’ αυτή την ομάδα και για τον κόσμο που την αγαπά. Αναμφίβολα έκανα και λάθη στα χρόνια που άσκησα διοίκηση. Ίσως από τον παρορμητικό μου χαρακτήρα, ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο!

Πήρα λοιπόν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για μένα. Να παραιτηθώ τόσο από τη θέση του προέδρου όσο και από διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Νομίζω πως πρόσφερα ό,τι μπορούσα και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Αποχωρώ ως παράγοντας, όχι όμως και από «στρατιώτης» της ομάδας, την οποία θα εξακολουθώ να στηρίζω και να βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όσους συνεργάστηκα μαζί τους τα χρόνια που ήμουν πρόεδρος. Προπονητές , παίκτες, παράγοντες.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου η διάδοχη κατάσταση να είναι ό,τι καλύτερο»!