Στην Πάρο η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στην Πάρο στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά την αναβολή λόγω τον άσχημων καιρικών Συνθηκών. Η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων αποφάσισε η Ετήσια Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί στην Πάρο, ένα νησί το οποίο συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα περισσότερα νησιά και είναι προσβάσιμο από όλους. Η ΕΠΣ Κυκλάδων θέλει στην συνεδρίαση να βρεθούν όσα περισσότερα σωματεία γίνεται ώστε οι αποφάσεις που θα παρθούν να είναι μέσα από συζήτηση που θα γίνει.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Σε συνέχεια προηγούμενων εγγράφων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων αποφάσισε την διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης μας,  το Σάββατο  6-7-2019 και ώρα 11.30,  στην Πάρο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου, λόγω καλύτερης συγκοινωνιακής διευκόλυνσης των εκπροσώπων σωματείων – μελών της Γ.Σ.            

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και μια ώρα μετά την αρχικά ορισθείσα  ώρα.