Νίκος Ζιάβρας, Άκης Πύργος και… συμπαίκτες δίνουν και πάλι ζωή στην Ελλάς Σύρου μετά από 11 χρόνια

Επαναδραστηριοποιείται Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου σύμφωνα με αυτά που ισχύουν έως σήμερα δείχνει να επιστρέφει στην ενεργό δράση έπειτα από 11 χρόνια αποχής. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τις συναντήσεις που προηγήθηκαν από τους ενδιαφέρουν που θέλουν να… τρέξουν το σωματείο της Σύρου. Άκης Πύργος και Νίκος Ζιάβρας είναι κάποια από τα άτομα που θέλουν να δουν και πάλι την Ελλάς Σύρου να αγωνίζεται αρχικά σε τοπικό επίπεδο και στη συνέχεια σε εθνική κατηγορία. Η Ελλάς Σύρου μετά την… καταστροφική της γι’ αυτήν χρονιά με τη συμμετοχή της στη Δ’ Εθνική κατηγορία, θα επιστρέψει κάτω από νέες βάσεις, αφού όπως δείχνουν τα άτομα που θέλουν να… εμπλακούν με το σωματείο είτε έχουν περάσει ως ποδοσφαιριστές είτε ήταν παλιοί φίλοι της ομάδας. Το δεδομένο είναι πως η Ελλάς Σύρου επιστρέφει για να παραμείνει, αλλά και με την πάροδο του χρόνου να πρωταγωνιστήσει.

 

Γερές βάσεις από την αρχή

Στόχος τώρα των ανθρώπων που θέλουν να τρέξουν την ομάδα είναι να δημιουργηθεί μία σωστή βάση που θα οδηγήσει την Ελλάς Σύρου στην επόμενη ημέρα. Αρχικά θα δημιουργηθεί ένα άτυπο συμβούλιο για να τρέξουν οι διαδικασίες και στη συνέχεια θα γίνουν εκλογές για την κατάρτιση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Υπάρχει όρεξη και… μεράκι κι αυτό είναι ένα καλό δείγμα το τι πρόκειται να ακολουθήσει, αφού τόσο ο Μιχάλης Λιγνός που έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάς Σύρου όσο και ο Δημήτρης Κάτρης δείχνουν να ενεργοποιούνται και… πάλι.

 

Ο δρόμος είναι… μακρύς αλλά όχι δύσκολος

Τώρα όσον αφορά τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν είναι να ενεργοποιηθεί και πάλι το σωματείο και στη συνέχεια να φτιαχτεί μία δομή ώστε να ξεκινήσει να συμμετάσχει και στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο… αγώνα για την ανεύρεση παικτών έχει ξεκινήσει καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κινηθούν ταχύτατα ώστε να δημιουργήσουν το πρώτο κορμό που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Νίκος Ζιάβρας και Άκης Πύργος θέλουν στην ομάδα που θα δημιουργήσουν να εντάξουν νέα πρόσωπα τα οποία θα έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά, αφού θέλουν η Ελλάς Σύρου να θυμίσει τις παλιές καλές εποχές τότε που πρωταγωνιστούσε και κατακτούσε τίτλους.  

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

 

«Μετά από 11 χρόνια η επιστροφή της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στα γήπεδα των Κυκλάδων αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά». Με πρωτεργάτες τους επιχειρηματίες Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα και συμπαραστάτες περισσότερα από 17 άτομα (επιχειρηματίες, φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι και δημοσιογράφοι), ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια καινούρια προσπάθεια, της ιστορικής μας ομάδας, που στο παρελθόν τίμησε με την παρουσία της, τις Κυκλάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

Στο πλευρό του Νίκου Ζιάβρα και Άκη Πύργου που είχαν την μεγάλη ιδέα της επιστροφής, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται ο Ευάγγελος Λεονταρίτης (γιος του πρώην προέδρου της ομάδας και νυν Αντιπεριφερειάρχη κ.Γιώργου Λεονταρίτη). Η οικογένεια Λεονταρίτη άλλωστε έχει συνδέσει το όνομα της με αυτή την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε στο πλευρό μας τον Ευάγγελο. 

 

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας. Παράλληλα, μέχρι και την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμβάλει και αυτός στην μεγάλη επιστροφή, μπορεί να απευθυνθεί στους Νίκο Ζιάβρα και Άκη Πύργο.

 

Τα πρώτα ονόματα που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα της ομάδας της Σύρου

 

1.ΠΥΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                      

2.ΖΙΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                       

3.ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                   

4.ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ                                    

5.ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                              

6.ΓΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                          

7.ΠΑΓΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                                         

8.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                                     

9.ΛΙΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                                             

10.ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΡΑΝΙΑ

11.ΚΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

 13.ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΒΑΚΗΣ

  14.ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

15.ΣΟΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16.ΒΑΛΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

17.ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18.ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

  19.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

Μέχρι την σύσταση του Δ.Σ

Οι υπογράφοντες: Νικόλαος Ζιάβρας- Θεόδωρος Πύργος»