Μιχάλης Λυγνός και Δημήτρης Κάτρης στον αγωνιστικό σχεδιασμό

Μιχάλης Λυγνός και Δημήτρης Κάτρης δύο πρώην αθλητές της Ελλάς Σύρου θα αναλάβουν σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το σωματείο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Δύο πρώην αθλητές της Ελλάς Σύρου που κατάφεραν να διακριθούν και να διαπρέψουν στον χώρο τους. Ιδιαίτερα ο Μιχάλης Λυγνός έφτασε να αγωνίζεται με επιτυχία μέχρι τα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ανασύστασης της Ελλάς Σύρου, οι παράγοντες που έχουν αναλάβει να τρέξουν τις διαδικασίες κάνουν… αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν όλα όσα χρειάζονται και η ομάδα να πάρει… σάρκα και οστά. Λυγνός και Κάτρης έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μία ομάδα που αρχικά θα μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να πρωταγωνιστήσει. Τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, αφού ο φίλαθλος κόσμος του νησιού έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον με το άκουσμα της επαναδραστηριοποίησης του ιστορικού σωματείου της Σύρου και όλοι αναμένουν με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις.  Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους και η προσπάθεια που έχε

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

 

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία για συνεργασία με τους Μιχάλη Λυγνό και Δημήτρη Κάτρη. Η χαρά μας μεγάλη που θα έχουμε στο πλευρό μας τον Μιχάλη Λυγνό, άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα απ όλους μας τι εστί επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από τα 10χρόνια!!! παρουσίας του στην Α Εθνική με τις φανέλες Παναχαϊκής και Πανηλειακού.

Ο Μιχάλης Λυγνός θα πάρει τα «κλειδιά» της ομάδας με στόχο όλος ο αγωνιστικός σχεδιασμός να περνάει από τα χέρια του. Στο πλευρό του, έναςαπό τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ΕΛΛΑΣ μας και ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη εμπειρία και παρουσίες στην Δ Εθνική Δημήτρης Κάτρης. Είμαστε σίγουροι πως οι δυο τους θα τα πάνε περίφημα και οι «καρποί» της σκληρής δουλείας και σοβαρότητας που τους διακρίνει θα φανούν γρήγορα.

 

Σημείωση: Οι διαδικασία για την επίσημη επιστροφή της ομάδας είναι χρονοβόρα. Αυτός είναι και ο λόγος που πριν την σύσταση του διοικητικού συμβουλίου, η ομάδα τρέχει όλα τα σοβαρά ζητήματα, όπως αυτά του τεχνικού Διευθυντή και των προπονητών που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες.

 

Μέχρι την σύσταση του Δ.Σ

Οι υπογράφοντες: Νικόλαος Ζιάβρας- Θεόδωρος Πύργος

Ετικέτες: